Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Алвекта: Как да повишим ефективното управление на производството със SaaS решението Vector?

27.05.2020 г.


Организацията на производството и неговото управление е съществено важен аспект за гладкото протичане на работните процеси и за постигането на все по-високи бизнес резултати. Осъществяването на тази задача обаче ни изправя пред предизвикателството на какъв тип решение да се спрем? Българското дружество Алвекта предлага интернет базирани информационни услуги в тази област чрез платформата Vector. В коментара си пред Инженер.bg от фирмата разказаха как да оптимизирате производството си чрез внедряването на такъв тип SaaS решение във Вашето предприятие.Платформата Vector обхваща напълно потока от процеси в дадена производствена компания – от дейностите по запитвания, през договаряния, производство, до доставки и т.н. „Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да преминават към прилагането на толкова иновативен дигитален продукт“, коментираха от българската компания.

 

Чрез Vector получавате предимство благодарение на възможността за перспективно моделиране, което платформата предлага, с което можете да начертаете желаните тенденции в оборотния, разходния и инвестиционния поток, придвижвайки се към бъдещето съгласно своите намерения и предизвикателствата на външната среда. Освен това, ще увеличите показателите на индустриалния си резултат, като създадете условия за гъвкаво и адаптивно разгръщане на иновациите, оптимизирате управлението на потоците и повишите ефективността на труда и влагането на ресурси.


 

„Платформата Vector ви позволява да бъдете адаптивни, да реагирате бързо на измененията във външната среда и гъвкаво да промените параметрите, факторите, перспективите и плановете си. Лесно ще моделирате най-ефективните процеси и ще осигурите оптимална среда за преминаващите потоци с помощта на единен подход“, обясниха от Алвекта.

 

Управлението на производството чрез платформата включва:


 - Управление на инженерните разработки;

 - Моделиране на перспективите на производствения поток;

 - Моделиране на реализацията (план, отчет, отклонения).

 

Чрез вграждането на информационната технология Vector в организацията на предприятието, ще усъвършенствате операциите, които извършвате, и в същото време ще оптимизирате инженерната разработка, планирането и влагането на ресурси с отчитане на тяхното времево поведение.Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Още от КИП и А