Дискусии / Позиции

Ети, мениджър „Проектиране и развитие“ в IMI България: „В края на деня се увери, че си удовлетворен от това, което си свършил“

08.03.2018 г.


Позволи си да растеш заедно с компанията“, са думи на Ети, мениджър „Проектиране и развитие“ в Интегрейтид Микро-Електроникс България, високотехнологично предприятие, част от международния холдинг Integrated Micro-Electronics, Inc. Компанията е лидер в разработването и производството на електроника за бита, индустрията и автомобилната промишленост. Нейната тайна на успеха се крие в мотивираните ѝ служители, разказаха от българското дружество, запознавайки ни с историята на Ети, която започва работа като стажант, за да стигне до отговорна и вдъхновяваща мениджърска позиция.„Бъди упорит, използвай всички налични ресурси и възможности, за да станеш още по-добър в нещата, които правиш. В края на деня се увери, че си удовлетворен от свършеното, от това, което си дал от себе си и си научил. Бъди отдаден, бъди мотивиран и никога не се отказвай“, с тези думи младата дама обяснява философията си за професионално развитие и успех.


Ети започва работа като стажант в производствената база на IMI в Ботевград през 2007 г., а след две години, през 2009 г., научава много и като стажант в отдела по качество.


Днес тя е мениджър „Проектиране и развитие“ за Европа в компанията и разказва как работата в IMI я е променила. „Фирмата ми даде възможност да осъзная възможностите и положителните ми страни и да ги превърна в действия. Щастлива съм, че екипът, в който попаднах, бе предизвикан, така че всеки от нас надскочи собствените си граници в работния процес. По този начин израснахме като личности и превъзмогнахме трудностите. Работата в IMI те кара да вземаш решения, с които да оправдаеш доверието, което ти е гласувано“.Днес технологиите се променят светкавично. Затова, ако искаш да си фактор в този бизнес, трябва да се стремиш да си винаги една крачка пред останалите, убедено е още младото момиче. Длъжността, която заема, я прави свидетел на изумителния технологичен напредък, което за нея е решителна мотивация. „IMI ни осигурява нужното развитие, така че да бъдем експерти в областта ни на работа. Нашите лидери са изключително щедри на време и ресурси, за да бъде компанията движеща сила на пазара по отношение на новите технологии. Работя в отлична корпорация с ясна визия за бъдещето“, споделя Ети в заключение.


Integrated Micro-Electronics, Inc. разполага с 15 производствени звена по целия свят. У нас международният холдинг е позиционирал производствена база в Ботевград, както и развоен център в София. Ети е част от общо 2300 служители на българското дружество, търсещи ежедневно предизвикателства и мотивация в професионалната си реализация.


Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД, производствените възможности и планове за развитие на компанията, както и за активните постоянни и стажантски позиции, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс БългарияIntegrated Micro-Electronics, Inc.

Още от КИП и А