Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Дискусии / Позиции

Какви са ефективните решения на Индустриален сервиз за управление на постояннотокови двигатели

04.12.2019 г.


Задвижването с постояннотокови двигатели е често срещано ефективно решение в индустрията и транспорта. Но както добре знаем, всяко оборудване има нужда от поддържка и модернизация, за да се удължи неговия живот и оптимално да се използва целия му работен капацитет. Българската инженерингова компания Индустриален сервиз има богат опит в реализацията на различни по мащаб проекти в тази област. „Стремим се да предоставим на нашите клиенти съвременни технически решения, които в същото време да са с оптимално съотношение между цена и качество, така че да им дадем повече добавена стойност и да им съдействаме да постигнат бърза възвръщаемост на инвестицията си“, коментираха за Инженер.bg от Индустриален сервиз.


 

Продуктите и услугите, които предлага фирмата, гарантират постигането на висока надеждност и безаварийна работа на оборудването в индустрията, енергетиката, транспорта. Това е факт, благодарение на сътрудничеството между българското дружество работи и водещи световни производители, което позволява гъвкава реакция, съобразена с индивидуалните изисквания и потребности на клиентите за всяка фаза от техния проект.

 

Експертите от Индустриален сервиз предлагат консултации относно възникнали технически проблеми както с постояннотокови двигатели, така и с всяко друго електрооборудване в предприятието, а екип от специалисти изготвя ежедневно идейни и работни проекти за осъвременяване на оборудването и за внедряване на съвременни технически решения. 

Постояннотоковият двигател е от онези случайни изобретения, които впоследствие се превръщат в широко наложили се технически решения. Още през 1873 г. Женоб Грам свързва въртящо динамо към второ подобно приспособление, движещо се като двигател, и така създава съвсем ново устройство.

Едно от най-ефективните решения по отношение на управлението на задвижвания с постояннотокови двигатели в транспортни и индустриални приложения е модернизацията и замяната на релейно-контакторни схеми с електронни модули. От друга страна, с цел постигане на максимална производителност, се извършва енергийна оптимизация и на DC задвижванията.

 

Клиентите ни могат да се възползват от гъвкава система за офериране и договаряне, както и от кратки срокове за изпълнение. Разполагаме и със система за гарантиране качеството на проектите и осигуряваме 24-часов гаранционен и извънгаранционен сервиз“, добавиха в заключение от дружеството.

 

Ако и вие имате нужда от професионална консултация в процеса на проектиране, разработване, внедряване или сервиз на система или средства за индустриална автоматизация или силова електроника във вашето производство, не се колебайте да се свържете с експертите на Индустриален сервиз СЕГА!


Можете да го направите ОТТУК или като се обадите на мобилен 0888 619711 и пишете на компанията на email: manager@iservicebg.com!Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, pixabay.com

Още от КИП и А