Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Лицевите панели на Таурус-93 намират широко приложение в разнообразни индустриални производства

13.04.2020 г.

In Serbian

Таурус-93 ЕООД е утвърден български производител на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, които се използват за влагане в управлението на  електронни изделия и машини. Те се използват от производителите на най-различно оборудване. „В своята практика сме реализирали многобройни проекти и уникални поръчки за български и чуждестранни клиенти. Основен елемент в продуктовата ни политика е влагането на качествени материали във всички изделия на фирмата “, коментираха за Инженер.bg от Таурус-93.Сред приложните области, в които вече успешно са внедрени и работят изделия на компанията, са машини с ЦПУ, медицинска апаратура, програматори, регулатори, машини за развлекателната индустрия, заключващи системи, уреди за дома и др.


Технологията за производство е на базата на ситопечат върху специални фолиа – главно поликарбонатно и полиестерно фолио, пластмаси и ПВЦ. Използват се печатни платки, самозалепващи и двойнозалепващи фолиа, контактни пластини, конектори, лентови кабели, светодиодна и течнокристална индикации.


 

„Изработваме изделия предимно за малки и средни предприятия, но капацитетът ни е достатъчен да обслужваме също и големи международни компании. Винаги предлагаме индивидуално отношение и гъвкавост на производството и това са едни от основните ни принципи“, допълниха от фирмата.

 

Освен проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури, Таурус-93 предлага и изработване на етикети, стикери и табели за различни уреди посредством ситопечат. Сред големите компании, с които Таурус-93 си партнира, са Теси, Асса Аблой и др.


Технологичните възможности на компанията се развиват и усъвършенстват всеки ден, което ѝ позволява да отговори на всички изисквания на клиентите. Таурус-93 редовно внедрява ново оборудване в производствената си база, с помощта на което екипът на фирмата изпълнява всички поръчки в срок.


 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Таурус-93

Още от КИП и А