Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Мега Инженеринг: „Специализирани сме в цялостен инженеринг на широк кръг от индустриални приложения“

16.01.2020 г.

 

   

Мега Инженеринг е българска компания с повече от 20-годишен опит в областта на електрониката, микропроцесорната техника и автоматизацията. Решенията на дружеството намират приложение в предприятия, работещи в сектора на хранително-вкусовата, химическата, биотехнологичната, металообработващата и машиностроителната промишленост. „Услугите ни по цялостен инженеринг започват с консултиране и предпроектни проучвания и приключват с внедряване, пуск и поддръжка на оборудването. Изграждаме всякакви решения – от доставката и монтажа на единични сензори, до комплексни SCADA системи“, коментираха пред Инженер.bg от Мега Инженеринг.


 

Услугите по цялостен инженеринг, предлагани от Мега Инженеринг, включват изпълнението на изключително разнообразни технически задачи – проектиране и внедряване на системи за контрол и управление, модернизиране на съществуващи системи, мониторинг с цел визуализация и създаване на архиви, както и проектиране на комуникационни системи и топология. Дейностите по изпълнение на даден проект на компанията включват проектиране, разработване, монтаж и внедряване на решенията, конфигуриране и пускане в експлоатация, с последваща гаранционна и следгаранционна поддържка.


 

При проектирането водим подробна документация и ел. чертежи, като поддържаме непрекъсната взаимовръзка с възложителите си. Не правим компромиси с качеството на изделията – изцяло се придържаме в работата си към българските и международните стандарти“, споделиха от българското дружество.

 

По време на тестове и монтаж на електротабла и апаратура, екипите на Мега Инженеринг стриктно спазват изисквания за безопасност и здраве при работа по електрообзавеждане с напрежение до 1000 V. Сглобената по таблата апаратура се разработва в съответствие с помещенията, климатичните особености, наличието на агресивни среди, изискванията за взривоопасност или др., което гарантира надеждната работа на оборудването.


 

През своята дългогодишна история Мега Инженеринг доставя висококачествени технически средства и решения за автоматизация за разнообразни индустриални приложения, сред които управление на процеси в млекопреработвателната промишленост, разработване на механизми за контрол и визуализация в производството на керамични изделия, мониторинг на процесите по производство на стъкло и мн.др.

 

Повече информация за Мега Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мега Инженеринг

Още от КИП и А