Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Модернизация и изграждане на системи за оперативно (DC) напрежение с иновативни методи – от Индустриален сервиз

02.06.2020 г.


Доказаното българско инженерингово дружество Индустриален сервиз е специализирано в консултиране, разработване, проектиране, внедряване и сервиз на оборудване в областта на силовата електроника и индустриалната автоматизация. Едно от направленията, в които дружеството развива своята дейност са системите за оперативно (DC) напрежение. „Следим новите тенденции в модернизацията и изграждането им и работим с устройства на водещи производители в областта. Предлагаме комплексни услуги като инженеринг и сервиз на токоизправители за стационарно приложение, ретрофит на зарядни станции и др.”, споделиха за Инженер.bg от компанията.Продуктите и услугите, които предлага фирмата, гарантират постигането на висока надеждност и безаварийна работа. Това е факт, благодарение на сътрудничеството ѝ с водещи световни производители, което позволява гъвкава реакция, съобразена с индивидуалните изисквания и потребности на клиентите.

 

DC системите, които използва Индустриален сервиз за инженеринг и обслужване на токоизправители за стационарно приложение, са производство на немската компания Bening и на френската фирма Saft. Фирмата работи и с индустриални оловни и NiCd акумулаторни батерии, голяма част от които са разработка на Exide, Sun Light, Tudor и др.


 

Индустриален сервиз изпълнява ретрофит на зарядни станции за оперативно напрежение и за електротранспорт с подмяна на управлението и силовата част, като прецизира режимите на заряд на акумулаторната батерия. „Предлагаме, също така, нови и модернизация на съществуващи зарядни станции за стартерни акумулаторни батерии от 24 V до 80 V/250 до 1500 Ah, намиращи приложение при зареждането им“, добавиха от компанията.

 

Експертите от Индустриален сервиз извършват консултации относно възникнали технически проблеми както със системи за оперативно (DC) напрежение, така и с всяко друго електрооборудване и изготвят ежедневно идейни и работни проекти за осъвременяване на оборудването и за внедряване на съвременни технически решения.

 

Ако и вие имате нужда от професионална консултация в процеса на проектиране, разработване, внедряване или сервиз на система или средства за индустриална автоматизация или силова електроника във вашето производство, не се колебайте да се свържете с експертите на Индустриален сервиз СЕГА!

 

Можете да го направите ОТТУК или като се обадите на мобилен 0888 619711 и пишете на компанията на email: manager@iservicebg.com!

 

Източник на снимковия материал: Индустриален сервиз, pixabay.com, benning.de

Още от КИП и А