Дискусии / Позиции

Райхле и Де-Масари: Стажантската ни програма е пример за успешна реализация на младите специалисти в България

15.05.2018 г.


През 2017 г. Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) проведе второто издание на стажантската си програма „Ready & Motivated”. Днес, година по-късно, трима от стажантите вече заемат постоянни работни места в предприятието и са пълноценни членове на екипа. Компанията е лидер в производството на фиброоптични кабели, мрежови кабели и компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. А повече за възможностите за млади специалисти, които дружеството у нас предлага, разказаха за Инженер.bg от R&M.


Райхле и Де-Масари България Пръдакшън е част от структурата на швейцарската група Reichle & De-Massari. Заводът на дружеството у нас стартира дейността си през 2012 г., а към днешна дата екипът от специалисти наброява над 300 човека. „Важна част от плановете за развитие на българското дружество е именно стажантската програма, която се превърна в традиционна инициатива. През 2017 г. в нея се включиха четирима млади специалисти и сме горди, че трима от тях вече са част от нашия екип“, посочиха от компанията.В периода от юли до декември 2017 г. стажантите получават възможността да се запознаят детайлно със спецификите на работа в съответните отдели, в които са назначени. Освен това те работят и по индивидуални проекти, чиято цел е да оптимизират работните процеси в компанията. Идеите си защитават успешно през декември пред целия мениджърски състав на фирмата.


„Всички млади колеги се представиха отлично! В тях видяхме желание за развитие, бързо усвояване на нови знания и умения, както и стремеж към новостите на глобално ниво. Ето защо на трима от тях предложихме и постоянни работни места“, разказаха от компанията.


Към момента Ваня Чифутова е Административен асистент в отдел „Човешки ресурси“, а Георги Шушутев е част от екипа на отдел „Развойна дейност“ на позицията младши инженер-конструктор. Диян Чавдаров пък зае длъжността младши инженер производство в отдел „Производствен инженеринг“, а стажантският му проект за намаляване на разходите за рязане на оптична нишка чрез използване на лазерна система бе успешно внедрен в производството.„Ще следим развитието на младите ни колеги и се надяваме те да са един от многото позитивни и успешни примери за реализацията на млади специалисти у нас“, подчертаха от Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.


Компанията отваря широко вратите си за желаещите да се присъединят към екипа на международната производствена група. „Само през 2017 г. имаме 52 нови служители, а 38 от колегите ни преминаха на по-висока длъжност. Колективът ни се разширява постоянно“, обявиха още от дружеството.


Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, R&M

Още от КИП и А