Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Дискусии / Позиции

Таурус-93 за пътя към успеха: „Продуктите и услугите ни отговарят на световните стандарти за качество“

03.12.2019 г.

In Serbian

Да създадеш производствено предприятие и да си сигурен, че продуктите и услугите, които предлагаш, отговарят на световните стандарти за качество, е възможно, само ако се стремиш да го развиваш непрекъснато и да го превърнеш в едно от водещите в конкретната област. И ако се съобразяваш със съответните пазарни изисквания и очаквания, разбира се. Управителят на Таурус-93, г-н Енчо Пондев, успешно се справя с това предизвикателство. А как се постига траен успех за дълъг период от време и кои са конкурентните предимства на фирмата разберете в следващите редове.


 


За да изградиш компания, която да се превърне в успешен и надежден производител в своята област, сред важните параметри, които трябва да се покрият са влагането на качествени материали, изграждането и развиването на екип от специалисти, предлагането на богата гама от продукти, специално отношение към клиентите и производство спрямо световните стандарти за качество. Това са само част от предимствата на Таурус-93.

 

„За нас предлагането на продукти с високо качество и надеждност е основен приоритет. Ние можем да произведем всякакъв вид клавиатури, но индустрията се развива и част от тях вече не са актуални за всяка машина. Ето защо качеството на материалите и прецизната изработка, съобразени с изискването на клиентите, е от голяма важност за нас“, заяви г-н Пондев.


 

Възможността да се произведе изделие, отговарящо в пълна степен на изискванията на клиента, е сред предпоставките за успеха на Таурус-93. Но продуктите, също така, трябва да отговарят и на определени качествени стандарти. В това отношение компанията разполага с успешно внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2000 от реномирания сертифициращ орган Lloyd’s Register Quality Assurance.

 

Ние произвеждаме продукти, които обикновено са изцяло по задание на клиента, и за нас е много важно да се съобразим с неговите изисквания. Това важи с особена сила за чуждите фирми, с които работим. Освен че изцяло се съобразяваме със заданието, ние прилагаме и всички останали стандарти за качество, на които трябва отговаря изделието. Горди сме, че успяваме“, коментира в заключение г-н Пондев.


 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay.com

Още от КИП и А