Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Фесто Производство: Професионалното усъвършенстване на служителите ни е заложено в нашата фирмена култура

14.08.2019 г.

Инвестициите в професионалната квалификация на служителите заема ключово място в корпоративната култура на Фесто Производство. Поредната инициатива на българското дружество за усъвършенстване компетенциите на екипа включваше обучение по професията „Техник на преобразувателна и измервателна електронна техника“, по време на което осмата по ред група от специалисти успешно надгради своите знания и умения. Обучението се проведе в партньорство със Софийската професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“, съобщиха за Инженер.bg от Фесто Производство.Във Фесто Производство хората са най-важният капитал, а доброто образование е заложено във фирмената политика на компанията. Затова предоставяме на нашите специалисти възможността непрестанно да надграждат своите знания чрез професионални обучения. Поздравявам ви за отличното представяне!“, приветства своите колеги г-жа Деница Борисова, ръководител отдел „Човешки ресурси и правен“ във Фесто Производство по време на връчването на сертификатите от обучението.


Служителите, преминали обучението във Фесто Производство, изразиха удовлетворението си от високата експертиза на своите преподаватели, както и от шанса, който са получили да се обучават паралелно с работните си ангажименти.


Фесто Производство осигурява на своите служители работа в оптимална атмосфера и модерна среда, а в стратегията за бъдещото развитие на компанията е заложено разширяване на екипа от висококвалифицирани специалисти. За успешния професионален старт на бъдещите специалисти дружеството развива и стажантска програма, ориентирана към ученици от професионални гимназии и студенти в инженерни направления.


 


Компанията планира и разгръщане на своята дейност, ориентирана към последните иновации в сферата на съвременната роботика, заедно с интелигентен и интуитивен софтуер, както по отношение на компоненти, така и за WEB/облачни приложения, с което ще отговори на съвременната технологична среда и изискванията на своите клиенти.


Ако работата във Фесто Производство представлява интерес за вас, то имате възможност да разберете как можете да станете част от нейния екип по време на предстоящото кариерно изложение Career Show 2019. То ще се проведе на 10 септември т.г. в зала Арена Армеец. На събитието ще научите повече за възможностите, които компанията предлага за вашата успешна професионална реализация.


Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Фесто Производство

Още от КИП и А