Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Дискусии / Позиции

IMI България: Стараем се да бъдем лоялен работодател и да създаваме благоприятна работна среда за младите хора

19.11.2019 г.

In Serbian


Водещият производител в сферата на електрониката Интегрейтид Микро-Електроникс (IMI) България и тази година запозна посетителите на изложението „Дни на кариерата“ с възможностите за професионална реализация в компанията. Екипът ни се срещна с представители на дружеството, за да разберем какви са свободните работни и стажантски позиции, новите инициативи във фирмата, както и с какво тя привлича студентите. „Постоянно се опитваме да интегрираме различни иновации като визия и присъствие в социалните мрежи, за да бъдeм по-достъпни за младите хора“, споделиха пред Инженер.bg от IMI България.„Търсим колеги в различни направления, например Качество и Проекти. Предвид естеството на работа на компанията, свободните позиции към момента са основно за инженерни специалисти за работа в производството“, обясниха представителите на IMI България. Те разказаха и за стажантските програми, които се провеждат през летните месеци. Практическите занимания са съобразени с учебната програма на студентите, като целта е да се привлекат млади специалисти, които да останат на работа за постоянно. „Бихме искали да се похвалим и с тримата ни колеги, които след преминат стаж тази година, избраха да останат на работа при нас“, съобщиха още от производствената фирма.

 

 

 

На въпроса с какво организацията привлича младите инженерни таланти, от IMI България подчертаха, че дружеството се стреми бъде лоялен работодател. А грижите за служителите включват създаването на приветлива и уютна работна среда, въвеждането на социални инициативи и мн.др.
За да бъде конкурентоспособна компанията сред другите организации от бранша, екипът на IMI България отделя внимание за проучване какви са търсенията и изискванията на младите към работодателите. „Нашите наблюдения са, че освен размера на възнаграждението и допълнителните придобивки, изискванията на младите хора обхващат гъвкаво работно време и възможността за работа от вкъщи. В тази връзка например, вече ще предоставяме възможност на служителите от инженерните и административните звена на компанията да избират кога да стартира работният им ден, спазвайки, разбира се, условието за 8-часова продължителност“, заключиха от IMI България.


Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А