Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Дискусии / Позиции

Integrated Micro-Electronics, Inc. на 40 години: Устойчиво развитие в света на високите технологии

10.12.2019 г.

         


Какви са критериите, определящи една производствена компания като успешна? Дали това е дългогодишното ѝ присъствие на пазара, или мащабът на нейната партньорска и клиентска мрежа? Който и от тези фактори да посочим, ще бъде валиден по отношение на световния лидер в производството на електроника за автомобилната индустрия – Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI), който в последните години успешно се позиционира и в други високотехнологични отрасли, например аерокосмическия. За рецептата за успех, динамиката на технологиите и привилегията да бъдеш част от световен лидер разказват пред Инженер.bg от екипа на IMI България – дъщерното дружество на глобалната компания у нас.Всичко започва с откриването на завод през 1980 г. Равносметката за 40-годишната дейност на IMI, Inc. към днешна дата изглежда така: 21 собствени компании в 10 държави и 400 000 m2 индустриални площи. В световен мащаб организацията се нарежда на 17-о място сред 50-те най-големите производители в сферата на електрониката според приходите, а сред тези в автомобилната електроника IMI, Inc. заема 5-а позиция, според данни на изследователската компания New Venture Research.


Иновативни решения за автомобилни камери, дисплеи, усъвършенствани системи за управление на водачи (ADAS), контролери, сензори, кормилни модули и телематични устройства включва портфолиото от решения, които произвежда компанията. Човеко-машинният интерфейс в тези устройства осигурява по-висока безопасност за пътниците и другите участници в пътното движение.


„Това, което обединява всички 17 000 служители от глобалната общност на IMI, Inc., са ценностите, които нашата организация следва, а именно внимание към клиента, честност и грижа за другите. Водещ стремеж на компанията е тя да бъде разпознаваема от своите клиенти като партньор, предоставящ персонализирани решения с най-високо качество“, споделиха от българската фирма.


На българския пазар IMI, Inc. присъства от 2011 г. Производствените бази на IMI България се намират в гр. Ботевград, а в гр. София се осъществява развойната дейност на дружеството. Високи резултати отчита и най-новото звено на IMI България – заводът в гр. Ниш, Сърбия. Това е първото предприятие в района, в което се осъществява производство на електронни компоненти както за автомобилната промишленост, така и за индустриални приложения.В Инструменталния цех на IMI България се извършва проектирането и производството на инструментална екипировка – шприцформи, пресформи, щанци, нестандартно оборудване и механични детайли, а специалистите от отдел Автоматизация отговарят за създаването и внедряването на специфични приспособления и уникално оборудване в електронните производства на фирмата.


„Благодарение на сериозния опит и високия професионализъм на екипа на IMI България, успяваме да следваме модела на работа на глобалната организация. По този начин създаваме качествени решения, чрез които успяваме да отговорим на изискванията на съвременната технологична среда“, коментираха от IMI България.


„Стремим се да бъдем лоялен работодател, да осигуряваме на своите служители много добри условия на труд и да внедряваме в производството най-новите технически и технологични решения“, заявиха в заключение от дружеството.


На 5 декември 2019 г. IMI България получи отличието „Работодател на годината 2019”, заедно с още 12 компании от цялата страна, по време на 16-ата годишна церемония за връчването на наградата, която се състоя в София. Призът се връчва от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта за отлични постижения в социалната и икономическата сфера.


Ако искате да разберете от първо лице как се създават технологиите на бъдещето, сега имате този шанс. Екипът на IMI България очаква своите нови колеги, изкушени от възможността да се присъединят към устременото, растящо технологично семейство на компанията.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI, Inc.

Още от КИП и А