Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Атикс: Иновативният софтуер за интелигентен бизнес на Iconics бе отличен от Engineers’ Choice Awards 2019

13.05.2019 г.

Iconics е международно утвърден доставчик на софтуерни решения за автоматизация. Компанията предоставя съвременни уеб-базирани OPC UA и BACnet сертифицирани софтуери за визуализация и анализ, намиращи приложение в производството на енергия, промишлената и сградната автоматизация. „Iconics е шесткратен носител на наградата „Microsoft Partner of the Year“, а тази година получи поредното си отличие от Engineers‘ Choice Awards за своя бизнес софтуер AnalytiX-BI“, информираха за Инженер.bg от фирма Атикс, официален дистрибутор на Iconics на пазара у нас.


 

В рамките на тазгодишното издание на наградите Engineers‘ Choice Awards на списанието Control Engineering, част от CFE Media, бяха номинирани повече от 100 разработки на 44 компании от цял свят, разделени в 26 категории. Критериите, на базата на които се определят печелившите, са технологичният напредък, услугите за индустрията и въздействието на продукта върху пазара. Софтуерът AnalytiX-BI на Iconics успява да завоюва отличие в категорията Software – Data Analytics.


 

„AnalytiX-BI представлява мощен инструмент, който помага на потребителите да „превърнат невидимото във видимо“, управлявайки своя бизнес. Решението може да намери приложение в най-различни организации по целия свят, давайки лесен достъп до техните ценни данни и възможност за обработката, моделирането и контекстуализирането им“, обясниха от Атикс.

 

AnalytiX-BI предоставя иновации при анализирането на информация врамките на оперативния контекст, благодарение на които се постига намаляване на разходите и увеличаване на ефективността. Софтуерът подобрява достъпността до данните, позволява тяхната аналитична обработка и осигурява моделирането на данни/контекст с висока производителност и интуитивна визуализация.


 

„Софтуерният продукт AnalytiX-BI предлага още на потребителите интуитивни „посочи-и-кликни“ (point and click) модели за работа с данните. В своя продукт Iconics залага също и мощни технологии за заявки, които свързват IT, управлението и бизнес системите“, добавиха в заключение от българското дружество.

 

Повече информация за Атикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Атикс, Iconics, pixabay.com

Още от КИП и А