Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Да помогнем на българските болници в борбата с COVID-19 с техническо ноу-хау

16.04.2020 г.
Скъпи колеги, партньори и приятели,


Преди няколко дни Инженер.БГ стартира кампания, чрез която изразяваме готовността ни да помогнем на българските болници в борбата с COVID-19. Днес, на Велики четвъртък, в навечерието на най-светлия християнски празник, искаме да ви призовем да обединим усилията си в името на запазването на живота! Много компании от техническия бранш вече се включиха в инициативата ни, а в следващите редове ще се опитаме да обясним по-добре нашата кауза, предвид многобройните въпроси, които предизвика тя.


Целта ни е в качеството ни на медиатор, на който браншът вярва, да създадем информационна база с доказани български компании, които могат да предложат на болниците бързи доставки и обслужване, качествен сервиз и съвременно оборудване. Вярваме, че в момент като настоящия е изключително важно болниците да имат възможност да се обърнат към надежден доставчик и доказани професионалисти от инженерния бранш.


 

С какво можете да помогнете?


В този кризисен момент технологичните компании имат отговорността да работят и да подкрепят медицинските заведения, които са на първа линия. Вие решавате как да се включите. Идеята е всеки да помогне с това, в което е най-добър. Това не е кампания за събиране на средства! А инициатива за създаване на информационна база от надеждни технически компании с доказано ноу-хау в инсталацията, сервиза и решенията за болнични заведения!


Призоваваме нашите читатели, които имат инициативи, свързани с подкрепа на болниците, да използват #ПомагамеНаБолниците. Ние също ще го вграждаме във всички наши подобни материали, за да достигнем до още повече хора, които да се присъединят към инициативата.

 

Как да се включите?


Ако искате да превърнем каузата ни в обща и заедно да помогнем на българските болници, можете да попълните въпросника ТУК!

 

Как информацията ще достигне до болниците?


Екипът на Инженер.bg се е ангажирал да проучи и намери всички болнични заведения на територията на цялата страна. След като съберем и обработим тази информация, ще имаме ангажимент да изпратим създадената от нас база с технически компании, включили се в инициативата ни, до всеки от директорите на болниците от цялата страна.

 

Нека обединим усилията си, защото можем да се справим само заедно! Благодарим ви! Бъдете здрави и дано скоро всичко това остане зад гърба ни!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А