Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

Бюро за Развитие Техника търси вдъхновение и креативни идеи от младите инженери на „Дни на кариерата“

15.10.2019 г.


Бюро за Развитие Техника (БР Техника) е сред компаниите, които ще вземат участие в изложението „Дни на кариерата“ – форум, събиращ на едно място утвърдени работодатели в търсене на нови попълнения за екипите си. В лицето на студентите и младите хора, избрали техниката и високите технологии за свое бъдеще, българската компания ще потърси вдъхновение и свежи сили. „Събитието е чудесна възможност да се запознаем с младежите, които се обучават в инженерни специалности и търсят поле за своята професионална реализация“, коментираха пред Инженер.bg от БР Техника.

 

Бюро за Развитие Техника ЕООД е партньорът за България на водещия немски производител на индустриална техника Bosch Rexroth, част от групата Bosch. За почти 20 години на българския пазар, фирмата се е утвърдила като надежден и лоялен партньор на своите клиенти. С четири офиса в страната (София, Пловдив, Варна и Габрово) БР Техника обслужва над 1000 фирми във всички браншове на индустрията и едни от най-големите компании в България – ABB, SENSATA, SCHNEIDER ELECTRIC, AURUBIS, BHTC, LEM, ALCOMET, IMI, SOFIA MED, STOMANA и много други. Фирмата е и пълноправен член на Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара (ГБИТК).

 

Освновната търговска дейстност на компанията е разделена в следните направления – линейна и монтажна техника; хидравлика и пневматика; сервозадвижвания и управления. Освен това компанията е сертифициран сервизен център на Bosch Rexroth и предлага ремонт на хидравлични помпи, мотори и цилиндри.

 

 

Със своя опитен инженерингов екип, БР Техника ЕООД предлага и цялостни решения за индустриална автоматизация за различни производствени процеси. Специалистите, които работят във фирмата разполагат с богат опит и ежегодно преминават обучения в Германия в централата на Bosch Rexroth.

 

„Ние сме екип от мотивирани и висококвалифицирани експерти и ежедневно работим в посока повишаване качеството на предлаганите от нас услуги, както и за обогатяване на продуктовата ни гама със съвременни решения“, заявиха от екипа на компанията.

 

„Предоставяме благоприятна работна среда за новопостъпилите специалисти, които биха могли да получат широк набор от знания и умения, като им даваме възможност да реализират своите свежи и креативни идеи “, разказаха още от дружеството.

 

За да научите повече за многообразната дейност на БР Техника и за възможностите за работа във фирмата, заповядайте на изложението „Дни на кариерата“ на 17 октомври 2019 г. във филиала на Технически университет – София в гр. Пловдив.

 

 

Повече информация за Бюро за Развитие Техника ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: БР Техника

Още от КИП и А