Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Васил Такев (ABB) и Георги Грозданов (Festo) ще участват в уебинар за производството в условия на COVID-19

19.03.2020 г.

 

 

Днес, 19 март 2020 г., от 17:00 ч. ще се проведе безплатен уебинар на тема „Бизнес по време на COVID-19. Как производствените процеси да продължат по време на пандемия?“ с участието на г-н Георги Грозданов – ръководител на Технически инженерен център в София към Фесто Производство, и г-н Васил Такев – локален мениджър „Движение, роботика и дискретна автоматизация“ в АББ България. Уебинарът ще бъде излъчен във фейсбук страницата на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (PARA).

 

 

Възникналата извънредна ситуация във връзка с разпространението на вирусната инфекция COVID-19 наложи въвеждането на строги мерки за сигурност от страна на производствените компании в България, с които да се запази здравето на всички служители, техните семейства, както и на партньорите и клиентите на организациите. Новите правила за сигурност водят до необходимостта и от преструктуриране на процесите в предприятията.

 

По време на онлайн събитието г-н Грозданов и г-н Такев ще представят какви са възможностите за реорганизация на производствата у нас и продължаването на тяхната дейност в условията на пандемия.

 

Тематични акценти в предстоящия уебинар ще бъдат:

 

 - Преструктурирането на поточни линии, така че работниците да са на метри един от друг;

 - Въвеждането на термокамери в производствените помещения;

 - Заместването на чужди доставчици;

 - Алтернативите на участието в търговски панаири и изложения.

 

В рамките на двучасовия уебинар представители на адвокатско дружество „Попов, Арнаудов и партньори“ ще вземат участие в дискусията, като разяснят какви са правните последици и предизвикателствата за бизнеса вследствие на извънредно положение.

 

Модератори на събитието ще бъдат Кристиян Михайлов и Йонко Чуклев.

 

Всеки ще има възможност да зададе своите въпроси към специалистите преди или по време на уебинара.

 

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: PARA, pixabay.com, pexels.com

Още от КИП и А