Събития

Инженеринговата дейност на БР Техника впечатли студентите по време на „Дни на кариерата“ в ТУ-София, филиал Пловдив

08.11.2019 г.


Дебютно участие отбеляза Бюро за Развитие Техника (БР Техника) в изложението „Дни на кариерата“, което ежегодно се организира от Технически университет – София и неговите филиали в Пловдив и в Сливен. Доказаната българска инженерингова и търговска компания се срещна със студентите в гр. Пловдив и представи своите свободни работни позиции и възможности за развитие в структурата ѝ. „Събитието бе чудесна възможност за нас да се запознаем с амбициозни млади хора, избрали да се обучават в инженерни специалности и търсещи алтернативи за своята професионална реализация“, коментираха пред Инженер.bg от БР Техника.


 

Бюро за Развитие Техника е утвърдена българска инженерингова и търговска фирма, основен търговски партньор и официален сервизен център за България на Bosch Rexroth AG.

 

Компанията за първи път участва в кариерно изложение, за да намери нови, мотивирани специалисти за своя екип. А представените свободни работни позиции обхващаха изключително разнообразни дейности в различни отдели. Сред тях имаше вакантни места за експерти по електрозадвижвания, специалисти в областта на хидравликата, машинни инженери, както и за студенти от специалности като автоматизация.

 

„Подходящите кандидати за нас са студенти, завършили трети курс, тъй като е необходимо да са усвоили важни елементи от основите на техническото образование, но сме адаптивни, и ако се появят подходящи млади хора от първи ли втори курс, бихме могли да реагираме и да ги назначим на релевантна длъжност“, коментираха от БР Техника.

 

Българското дружество може да предложи и стажантски позиции, които също са изключително гъвкави и се провеждат целогодишно или за период от няколко месеца. „Търсим хора, които дългосрочно да обучаваме, тъй като нашата професия изисква сериозна допълнителна подготовка и обучения. Често провеждаме вътрешнофирмени обучения както в България, така и в централата на Bosch Rexroth в Германия. Те са периодични и приложими за всички колеги, които работят във фирмата. Сервизните инженери например, преминават специален курс всяка година, а търговците регулярно се запознават с новите продукти“, уточниха от компанията.

 

БР Техника разполага с опитен инженерингов екип и предлага и цялостни решения за индустриална автоматизация за различни производствени процеси. Работната среда е изключително благоприятна за новопостъпилите специалисти, които биха могли да получат широк набор от знания и умения и да реализират своите свежи и креативни идеи. 


Повече информация за Бюро за Развитие Техника ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А