Събития

За седма поредна година Мелексис България те приветства да станеш част от лятната стажантска практика

12.03.2019 г.

За седма поредна година един от лидерите в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Мелексис България те приканва да станеш част от лятната му стажантска практика. „Ако си обсебен от инженерните науки и искаш да се развиваш в голяма международна компания, значи това е твоето място“, заявиха за Инженер.bg от дружеството.Свободен ли си лятото? А студент от трети или четвърти курс ли си? Специалността, която изучаваш, с техническа насоченост ли е? Ако отговорите на тези въпроси са „Да” – воаля, покри всички изисквания за кандидатстване!


Лятната практика стартира през месец юли и приключва през септември. Заплатена е и е на пълен работен ден, като към всичко това ти се полага и една седмица платен отпуск. А отворените позиции са в отделите Развой, Верификация на продуктите, Тест и Качество към клиентите. Не звучи ли всичко това страхотно?„Стажът дава възможност на студенти от инженерни специалности да приложат на практика натрупаните в университета теоретични знания, както и шанс за своеобразен старт на кариерното им развитие. Две трети от студентите, които се включиха в лятната практика през 2018 г., продължиха да работят в компанията”, допълниха от Мелексис.


Ако все още не си убеден напълно, че това е твоето призвание, на 16 април 2019 г. в Технически университет – София ще се проведе изложението „Стажове”, на което Мелексис България ще участва. Посети го, за да се срещнеш с част екипа на компанията и да получиш повече информация за лятната практика, за историята на Melexis и за начина, по който протича работният процес.Не се бави, защото кандидатстването за стажа вече стартира и ще продължи до края на месец април 2019 г. Стани част от технологичния свят на Melexis! Присъедини се към семейството на българското дружество!


Можеш да кандидатстваш още днес през сайта на компанията ТУК!


Повече информация за Мелексис България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Мелексис България, Инженер.bg

Още от КИП и А