Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Мултивак България Продакшън изпраща 2018 г. с активна HR политика и приз за „Производствена сграда“ на годината

19.12.2018 г.

След откриването на новата си производствена база в Икономическа зона София – Божурище, Мултивак България Продакшън произвежда детайли, които се влагат в опаковъчните машини на Multivac по целия свят. Освен че подслонява изключително отговорната работа на българските специалисти, сградният комплекс донесе и престижна награда на Мултивак – приза в категория „Производствени сгради“ на традиционните награди „Сграда на годината“, които тази година бяха връчени на 13 декември, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.Производственият комплекс на Мултивак България Продакшън, който бе официално открит на 6 юни 2018 г., бе излъчен за финалист и в категория „Сгради с елементи на „зелена“ архитектура“. Първо място сред производствените сгради у нас дъщерното дружество на международния лидер в опаковъчните решения Multivac грабна заради модерния комплекс, който съчетава производство, административна и логистична част, както и отделна социална постройка. В производственото хале са монтирани съвременни съоръжения за въвеждане на допълнителна естествена светлина, която да осигурява по-голям комфорт.


„За да отговорим на изключително високото качество на работа, което се изисква от нас, влагаме много както в материалната база, така и в човешкия ресурс. Хората са най-важният фактор за нашия успех“, коментира г-н Георги Тодоров, HR експерт в българското дъщерно дружество.По време на кариерния форум на Технически университет – София „Дни на кариерата“, който се проведе през есента, научихме, че именно това е мястото, от което е стартирала кариерата на не един от успешните млади специалисти в Мултивак България Продакшън. „Много от колегите откриха своя път при нас именно в ТУ-София. Благодарение на нашата политика за приемственост и непрекъснато обучение, голяма част от тях са вече с достатъчно знания и опит, за да обучават следващите по-млади попълнения в екипа ни“, разказа още г-н Тодоров.


Една от най-отговорните позиции към момента е тази за настройчик на машини с ЦПУ, чиито основни задачи включват подпомагане, обучение и контрол на операторите в обработването на детайли, симулация на програма, предварителна подготовка на машината и мн. др.„Имаме изисквания към хората, на които даваме възможност за работа и развитие – търсим личности и специалисти, които демонстрират качества над средното ниво, така че идвайки при нас, да могат да надграждат“, обясни HR специалистът и уточни: „Опитваме се да научим хората си как да се справят сами с даден проблем, а не да им нареждаме кое как се прави. По този начин избягваме роботизирането на служителите и стимулираме тяхната осъзнатост и отговорност“.


Повече информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Мултивак България Продакшън

Още от КИП и А