Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Привилегията да бъдеш част от първата „Академия за инженери“ на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

31.05.2019 г.

По време на кариерното изложение „Стажове“ 2019 в Технически университет – София, българското дружество на швейцарската компания R&M – световен лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени комуникационни решения за свързаност, запозна подробно студентите със своята нова образователна инициатива „Академия за инженери“. „Едногодишната стажантска програма за бъдещи инженери осигурява невероятна възможност за придобиване на начален професионален опит във водеща в бранша международна компания“, съобщиха за Инженер.bg от Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.


 

Инженерната Академия в компанията стартира за първи път и преминава през няколко етапа, като дава възможност на студентите да се запознаят с ключови отдели в компанията с инженерна насоченост. Младите инженери ще се потопят в атмосферата първо на производството, за да видят как се създава крайното изделие. След това ще преминат през отдел „Качество“, където ще проследят процеса от входящ до изходящ контрол, ще се сблъскат с клиентски изисквания и ще се запознаят със стандартите на работа и с документацията. Студентите ще станат част и от екипа на развойния отдел, в който работят проектанти и инженери на глобално ниво. Ще влязат и в инженеринговите отдели на фирмата, които имат съответно локални и глобални функции

 

Като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън студентите ще имат привилегията да получат силен професионален старт и ценно ноу-хау в сферата, ще се възползват от напътствия на опитен ментор в съответното инженерно направление и ще вземат участие в предизвикателни проекти с екип от професионалисти на високо ниво.


 

Фокусът ни през 2019 г. е върху „Академията за инженери“, като основната ни цел е да намерим млади специалисти, които да обучим и да станат част от екипа в дългосрочен план“, заявиха от Райхле и Де-Масари България.

 

От компанията работят и върху традиционните си стажантски програми, които са имали успех в предишни години, като „Ready & Motivated” за студенти, „Пари за море“за ученици в 12-ти клас, както и подкрепят дуалното обучение чрез участие в проекта ДОМИНО.

 

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

 

Още от КИП и А