Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Проекти за подобрения донесоха три отличия на Фесто Производство по време на CIP Euro League 2019

15.01.2020 г.

 

 

 

 

 

За една компания отличията на корпоративно ниво безспорно са значимо признание и своеобразен лакмус за нейните постижения. Но не само – те са и способ, чрез който тя може да „свери часовника си“ по отношение на посоката и степента си на развитие. Това е валидно в пълна сила, когато организацията е част от глобална група и заема водеща позиция на локално равнище в отрасъла, в който оперира. За поредно признание разказаха пред Инженер.bg от Фесто Производство – част от международния лидер в автоматизацията Festo.


 

В края на 2019 г. в Германия се проведе събитието CIP Euro League 2019. То се състоя за трета поредна година в рамките на концерна Festo и на него бяха представени най-добрите предложения за подобрения на глобалното дружество от победителите с най-отличителни идеи през изминалата година, от предприятията на Festo в цяла Европа. Награди бяха връчвани в три категории – „Ефективност“, „Подобрения в офиса“ и „Безопасност, ергономия и околна среда“.

 

„Горди сме, че бяхме отличени във всички категории на състезанието. Проектът на нашия екип за „Подобрения в офиса“, разработен от колегите ни Синан Фейзула и Димитър Георгиев, бе класиран на първо място. А почетното трето място заеха идеите на специалистите ни в другите две направления – „Ефективност“ и „Безопасност, ергономия и околна среда"“, коментираха от Фесто Производство.


 

Месец преди да бъдат представени в Германия, българските експерти презентираха своите предложения у нас. След гласуване от специално жури, бяха обявени победителите. Най-добрите екипи, които впоследствие представиха българската компания пред своите колеги от цяла Европа, получиха своите отличия от управителя на Фесто Производство – г-н Георги Атанасов“, разказаха още от компанията.

 

Фесто Производство осигурява отлично поле за кариерно развитие на голям екип от инженерни специалисти, които са основна движеща сила за непрестанното му развитие вече три десетилетия. А разрастването и обновяването на производствената дейност обуславя и необходимостта от нови попълнения към голямото семейство на компанията.Ако търсите мястото, в което да реализирате вашия професионален потенциал, то Фесто Производство е правилният избор за вас. За вакантните работни позиции в производствената компания бихте могли да се информирате от микросайта на компанията в Борса.bg.

 

През годините упоритата и ползотворна работа на инженерните специалисти на Фесто Производство е била призната от редица международни състезания. „Именно подобни признания ни помагат да не губим фокус по пътя на израстването ни и да продължаваме устремено да покоряваме нови върхове“, заявиха в заключение от Фесто Производство.

 

Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство

Още от КИП и А