Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Събития

Производителят на автомобилни компоненти IMI България бе отличен с награда за „Работодател на годината – 2019”

22.01.2020 г.


За доказания производител на електронни компоненти IMI България краят на 2019 г. премина под знака на високи признания за развитието му като работодателски бранд. Дружеството стана един от 13-те носители на наградата „Работодател на годината – 2019” по време на официална церемония, която се проведе на 5-ти декември 2019 г. в гр. София. Призовете, които бяха връчени за 16-а поредна година от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта, отличават компаниите, демонстрирали значителни постижения в областта на икономиката и социалната сфера през предходните 12 месеца. От екипа на IMI България споделиха подробности за полученото отличие пред Инженер.bg, за което ще ви разкажем в днешния материал.


 

„Призът получи г-жа Татяна Милева, директор „Човешки ресурси“ в IMI България, която изрази своята благодарност за ползотворното сътрудничество на компанията с Агенцията по заетостта и регионалните ѝ структури и подчерта, че икономическият успех на IMI България е резултат от упорития труд на всички 2800 служители на компанията“, заявиха от дружеството.


„През 2019 г. IMI България предостави възможност за професионална реализация на нови 214 души, като 33-ма от тях са на възраст до 29 години. При нас постъпиха на работа и 35 служители над 55-годишна възраст. Компанията дава равен шанс на всеки, който проявява желание за развитие на своя потенциал. Затова 68 от нашите нови колеги са представители на уязвими групи на пазара на труда“, посочиха още от IMI България.Вие сте млад или пък опитен инженер и желаете да станете част от водеща компания в сферата на автомобилостроенето? В такъв случай, IMI България е подходящото място, на което да покажете и развиете своите професионални умения. Вижте как можете да се присъедините към растящия екип на дружеството и се запознайте с обявените свободни работни позиции в Борса.bg.

 

В IMI България високите стандарти за качество и ефективност са отправна точка в процеса на разработване на иновативни технологични решения. Креативността и прецизността в работата на експертния си екип компанията успява да съхрани благодарение на добрите условия на труд и грижата за благосъстоянието и развитието на своите служители – елементи, съставляващи успешната формула за позициониране на IMI България като водещ работодател у нас.


Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията от ТУК!Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, pixabay.com

Още от КИП и А