Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Ще останат ли професии, незасегнати от дигитализацията? Разберете на DIGITAL INDUSTRY 2020 на 7 април

05.03.2020 г.

 

 
На 7 април, в рамките на тазгодишното издание на международното изложение за металообработваща техника и технологии MachTech & InnoTech, в столичния Интер Експо Център ще се проведе първия по рода си форум DIGITAL INDUSTRY 2020. Той ще събере под един покрив водещи експерти, мениджъри и специалисти от бранша и ще засегне една от най-разискваните теми в момента – дигитализацията на индустриалните процеси в България. Организатор е фирма Солтех, заедно с Интер Експо Център, а Инженер.БГ е основен медиен партньор на събитието.


 

„Заповядайте с нас на DIGITAL INDUSTRY 2020 и не пропускайте да научите повече за дигитализацията на производството, разглеждана като дългосрочна стратегия или eднократно действие! Разберете дали ще останат професии или работни места, които няма да бъдат достигнати от промяната, и вижте кои са правилните подходи и оптимални стъпки към интегриране на иновациите на практика в процеса на дигитална трансформация“, обърнаха се с покана към специалистите домакините.

 

По време на проявата гост-лектори от световно равнище и доказани експерти от български и международни компании ще предадат на присъстващите интерактивни „уроци по дигитализация“ и ще представят своите добри практики и успешни проекти по пътя към Индустрия 4.0.

 

Съпътстваща програма на събитието:


10:30 – 10:45 Церемония по откриване


10:45 – 11:45 Дигитализацията – стратегия за успех, дискусия с експерти от бизнеса

11:45 – 12:00 Новото банкиране и дигиталните услуги за индустрията с Деница Маджунова, ProCredit Bank, Bulgaria


Обяд за гостите на събитието


13:00 – 13:30 Пътят на Лим Текникс – дигитална фабрика от първия ден с основателя Фабиан Ланге и експерти от Солтех

13:30 – 13:50 Дигитални близнаци и добавена стойност в ерата на Индустрия 4.0: ключът е правилен анализ на данни с проф. д-р инж. Живка Овчарова, директор в  Технологичен институт в Карлсруе, Германия


13:50 – 14:00 Partner Spot


14:00 – 14:30 Пътят на Schneider Electric: Как изградихме нашата умна фабрика с IoT платформата EcoStruxure с Антоний Петров, старши инженер автоматизация

14:30 – 14:50 Уроци по дигитализация с Муус Блокер, директор бизнес развитие в Siemens Digital Industry Software, и Йозеф Шети, основател на Солтех


14:50 – 15:00 Partner Spot


15:00 – 15:30 Пътят с Abas ERP: мениджмънт и оптимизация на производствените процеси

15:30 – 16:00 Дигитализацията – основни стъпки за бъдещето на индустрията в България с Хeрберт Витцум, старши консултант дигитализация в Siemens AG


16:00 – 16:15 Заключителна речВходът на DIGITAL INDUSTRY 2020 е свободен. Запазете своето място сега от онлайн страницата на събитието ТУК!


Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК. 

 

 

Източник на снимковия материал: Солтех, Интер Експо Център – София, pixabay.com

Още от КИП и А