Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Райхле и Де-Масари: Ние сме отбор, който обича да побеждава. Разберете как по време на „Дни на кариерата“

02.10.2019 г.


Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) ще вземе участие в предстоящото изложение „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 15 и 16 октомври 2019 г. на територията на Технически университет – София (ТУ-София)“, обявиха за Инженер.bg от българското дружество, част от швейцарската група Reichle & De-Massari. Посетилите кариерното изложение ще могат да научат за стажантските програми и актуалните свободни работни позиции в компанията.


 

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън е специализирана компания в производството и доставката на цялостни решения за изграждане на телекомуникационни мрежи и заема водещо място в бранша. Организацията има традиции в приобщаването на млади специалисти, за които предстои да стартират своята инженерна кариера. „Провеждаме стажантски програми, по време на които запознаваме обучаващите се с процесите на производство. Те имат възможност да надградят своите знания и умения, участвайки в реални проекти“, заявиха от дружеството. Компанията подкрепя развитието на бъдещите специалисти и като участва в проекти за дуално обучение.


 

През 2019 г. R&M стартира своята първа „Академия за инженери“, целяща да обучи млади хора, които впоследствие да станат част от нейния екип. Образователната инициатива се провежда в няколко фази, представящи изцяло дейността на дружеството. Първоначално студентите преминават през Обучителния център и се запознават с отдел Производство и Локален производствен инженеринг, вторият етап от Академията преминава през отдел „Качество“, Глобален производствен инженеринг Развойна дейност.

 

Разработките на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън намират широко приложение в индустрията, центровете за данни и публични мрежи, офис сградите и др. „Поддържането на отлично качество и съвършен дизайн на продуктите гарантират висока скорост и надеждност на мрежите, изградени с наши решения. Всичко това е възможно благодарение на висококвалифицирания ни екип. Всеки колега е ценен и подкрепян – ние сме отбор, който обича да побеждава“, коментираха от българското дружество.

 

Ако и вие искате да станете част от създаването на новите технологии в областта на телекомуникациите, то Райхле и Де-Масари България Пръдакшън е правилното място за вас. Не пропускайте да разберете какви са възможностите за вашата бъдеща кариера в „отбора на победителите“ от представителите на дружеството по време на „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври 2019 г. в ТУ – София.

 

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, Инженер.bg

Още от КИП и А