Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

От Ритбул ще споделят работещи практики в полза на промишлеността на специален семинар в рамките на MachTech 2019

29.03.2019 г.

„Ефективни решения за промишлеността“ е темата на семинар, организиран от фирма Ритбул в рамките на съпътстващата програма към техническото изложение MachTech & InnoTech Expo. Събитието ще се проведе в зоната за семинари на зала 1 в Интер Експо Център – София на 17 април от 14.00 до 15.00 часа. Лекторите ще отделят внимание на важни аспекти по темата и ще дадат отговор на въпросите на аудиторията, търсейки най-доброто и оптимално решение на съответния казус. Броят на местата в залата е ограничен и от Ритбул предоставят възможност на всеки, който има интерес, да заяви своето участие предварително.


 

„Посетете ни на MachTech & InnoTech 2019 от 15-ти до 19-ти април. За участието ни подготвяме специален иновативен щанд“, отправиха специална покана към своите гости от Ритбул. „Техническото изложение ни предоставя възможност да споделим с вас приложения и идеи, както и да ви информираме за новостите, предлаганите от нашите партньори“, добавиха още от фирмата.Компанията ще се възползва от всички предимства, които предоставя форумът, за да помогне в максимална степен на специалистите в бранша да предотвратят или преодолеят професионалните проблеми, които стоят пред тях. В тази връзка е предвидено и провеждането на семинарната проява. Избирайки да представят изпитани и ефективни решения за промишлеността под формата на презентация, лекторите от компаниите-партньори и продуктовите специалисти от Ритбул ще имат възможност да запознаят още повече експерти с ключови казуси по темата: „Ефективни решения за промишлеността“.


За да споделят своя опит, пред аудиторията ще застанат: г-н Калин Божков от Ритбул, г-жа Румяна Кръстева от Ритбул, г-н Тихомир Джиков от Wago и г-н Евгени Станчев от ETI. В рамките на своето специализирано събитие от българската компания ще отделят и време, за да отговорят на въпросите на гостите.

 

За да получите персонална покана за семинара на Ритбул, заявете своето участие на имейл: k.lyubenova@rittbul.bg. 


Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Ритбул, freepik.com

Още от КИП и А