Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

Ритбул: „В състояние сме да дадем решение за всяко предприятие, работещо в България“

25.10.2019 г.


Под знака на пълния индустриален цикъл в условията на Индустрия 4.0 премина участието на фирма Ритбул в тазгодишния Международен технически панаир (МТП) в Пловдив. „С представянето си целим да поставим акцент върху комплексността на решенията, които можем да предложим, при това съобразени изцяло с ерата на дигиталното производство“, заявиха от утвърдената българска компания пред екипа на Инженер.bg. Ето какво още разказаха от Ритбул за своите най-нови продукти и системи.


 

Ритбул е доказана българска компания, специализирана в дистрибуцията на технически продукти, високотехнологични компоненти и цялостни системи, както и инженерен софтуер. Последните иновации в продуктовото си портфолио фирмата показа на МТП 2019, като гостите на щанда им имаха възможност да се запознаят с висококачествената продукция на световни производители, сред които ETI, Druseidt, Harting, Heitec, Dietzel, Wera, Knipex, Bessey, WAGO, Testboy, Schnabl и др.

 

Богатата гама от решения на Ритбул включва:

 

 - Компоненти за електроапаратура и автоматизация;

 - Машини за обработка на машинни табла;

 - Ръчни инструменти за асемблиране;

 - Индустриални конектори;

 - Измервателна апаратура за поддръжка и експлоатация на машинни табла;

 - Софтуер EPlan и мн.др.


 


„Визията на щанда ни на МТП 2019 е насочена именно към цялостните услуги, които предлагаме. Смело можем да заявим, че благодарение на нашите доказани партньори, сме в състояние да дадем решение за всяко предприятие, работещо в България“, коментираха от Ритбул.

 

Сред основните акценти в участието на компанията бе най-новата версия на инженерния софтуер EPlan – 2.8, която е разработена в съответствие със стандартите на Индустрия 4.0. „Проектираните в нейна среда обекти могат да бъдат експортнати директно към съответната производствена машина, която на свой ред да продължи производството на даденото изделие, изпълнявайки изискванията на съвременните „умни“ индустриални процеси. Съвсем скоро очакваме на пазара и следващата версия EPlan 2.9“, разказаха от дружеството.

 

Неотдавна в града под тепетата бе открит и най-новият шоурум на Ритбул. Разположен на повече от 300 m2, в него всеки професионалист може да открие необходимото му техническо решение.


 

Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А