Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Свързаността в автомобилостроенето и индустрията – във фокуса на представянето на IMI на Electronica 2018

04.02.2019 г.

In Serbian


Глобалният експерт в сферата на автомобилната, индустриалната, ВЕИ, телекомуникационната и битовата електроника Integrated Micro-Electronics (IMI) демонстрира своите възможности и последни новости в епохата на дигитална трансформация по време на един от най-големите световни форуми в областта на съвременната техника и технологии Electronica 2018. Събитието се проведе в края на миналата година в Мюнхен, Германия, под надслов „Всичко е свързано – умно, безопасно и сигурно“.

 

„Във фокуса на представянето на компанията бяха мобилността, свързаността и интелигентната енергия в пазарни сегменти като автомобилостроене, индустриално и космическо инженерство“, заявиха за Инженер.bg от Интегрейтид Микро-Електроникс България.


Сред най-новите решения, на които фирмата обърна специално внимание в рамките на форума, бе автомобилна камера от последно поколение с усъвършенствана система за подпомагане на водача (ADAS), както и автомобилни и индустриални електронни модули за подобрено управление на мощността.


 

Компанията обяви още откриването на своя 21-и завод в световен мащаб, намиращ се в Ниш, Сърбия. Тя ще инвестира приблизително 33 млн. евро за период от 10 години в западната ни съседка. Новата производствена база е разширение на IMI България и ще бъде третата бизнес единица на българското дружество.

 

„Като доказан разработчик и производител на сензорни камери, системи за подпомагане на водача от най-ново поколение, управляващи модули, дисплеи  и др., IMI е партньор в създаването на дигиталния автомобил на бъдещето“, коментираха от компанията.

 


Групата представи също така своите дъщерни дружества VIA Optronics – водещ доставчик на ултратънки тъч дисплеи и решения, и Surface Technology International (STI Ltd), специализирано в производство на електроника за световноизвестни компании. По време на участието си на Electronica 2018 IMI анонсира и основаването на новото съвместно предприятие с японската компания Toppan Printing Co. Ltd под името VTS Touchsensor, което ще обогати портфолиото от диференцирани сензорни технологии с добавена стойност на групата.


 

„Ние от Интегрейтид Микро-Електроникс сме ангажирани с мисията да предлагаме първокласни продукти и услуги на нашите клиенти по целия свят. За да постигнем това, работим с гъвкави сътрудници, които са висококвалифицирани, идейни, целеустремени и отдадени на екипа играчи – хора, които се стремят да осъществят целите на компанията и да живеят с нейните основни ценности – почтеност, фокус върху клиента, загриженост към другите и перфекционизъм“, заявиха от българското дружество. „Ако вие сте отборен играч, искате да докажете себе си и да имате възможност за кариерно развитие, ние ви приветстваме да се присъедините към нашия екип в Ботевград“, допълниха те.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI

Още от КИП и А