Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Включете се в семинар, посветен на иновации в индустриалната автоматизация, организиран от Филкаб и Siemens

15.05.2019 г.

Фирмите Филкаб и Siemens България, направление Дигитални индустрии, канят всички, които се интересуват от бъдещето на индустриалната автоматизация, да вземат участие в полудневния семинар на тема TIA Portal Innovation Tour 2019, посветен на ключови технологии и иновации в тази област. „Семинарът ще се проведе на 30 май т.г. (четвъртък) в централната база на Филкаб в гр. Пловдив, ул. „Коматевско шосе“ №92. Посетителите ще се запознаят с последните новости в решенията на Siemens за индустриална автоматизация“, съобщиха за Инженер.bg от Филкаб АД.Ще бъдат представени новости в платформата на Siemens TIA Portal, възможности за повишаване ефективността на производството, решения и референции в сферата на дигитализацията, базирани на концепцията на Siemens TIA (Totally Integrated Automation) и иновации в индустриалната автоматизация. Специално внимание ще бъде обърнато на резервираната система Simatic S7-1500 R/H и на концепциите за енергиен мениджмънт с гамата Simatic.

 

Семинарът ще се проведе в рамките на половин ден, от 13:15 до 17:00 ч., и ще включва технически презентации и демонстрации на живо. След края на презентацията посетителите на семинара ще имат възможност да дискутират темите с експертите от Siemens България.За да се регистрирате за семинара, моля, заявете своето участие на email: marketing@filkab.com. Побързайте, местата са ограничени!


Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Филкаб, Siemens

Още от КИП и А