Събития

Сенсата Технолоджис сбъдва професионални мечти със стипендиантската си програма Design your future

05.10.2017 г.

Страхотни новини от Сенсата Технолоджис! Водещият производител на сензори за автомобилната индустрия обяви старта на стипендиантската си програма Design your future 2017-2018. Очакваме при нас да дойдат студенти, за които инженерството е страст, а ние ще им предложим изключителни възможности за развитие", заявиха пред Инженер.bg от офиса на компанията у нас.За поредна година програмата на Сенсата Технолоджис ще даде шанс на студенти от технически специалности да станат стипендианти на компанията и да получат парична помощ в размер на 3 330 лв. Design your future сбъдва мечти - тези на бъдещи инженери, които искат след завършването си да изградят кариера в една от водещите световни компании в автомобилната индустрия. Ние осигуряваме работно място на нашите стипендианти след тяхното дипломиране", коментираха от българското дружество.


Компанията е част от международния холдинг Sensata Technologies, който повече от 100 години е лидер в разработката, производството и продажбата на сензори и системи за контрол. У нас Сенсата разполага с централа и тестова лаборатория в гр. София, а заводите й се намират в Ботевград и Пловдив.

 

Нека всички студенти с любознателен и авантюристичен дух, за които техническите науки са истинска страст, да не се колебаят и да кандидатстват за стипендия при нас", призоваваха от компанията.


Всички желаещи да подадат кандидатури могат да го направят като изпратят CV на BGrecruitment@list.sensata.com.


Повече информация за Сенсата Технолоджис ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Сенсата Технолоджис

Още от КИП и А