Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Солтех подкрепя българския бизнес с безплатни онлайн ресурси в настоящата ситуация на борба с COVID-19

08.04.2020 г.


 

Следвайки безусловно своята мисия – дигитализация на индустрията, включително и в така създалата се извънредна ситуация на борба срещу COVID-19, екипът на Солтех реши да изрази своята безпрецедентна подкрепа към партньорите си и производствените компании в България, предоставяйки им безплатни пробни версии на различни софтуерни инструменти от Siemens Digital Industries Software и безплатни онлайн обучения за работа с инженерен CAD/CAM софтуер.„Солтех отправя специално предложение към своите клиенти, партньори и всички специалисти, ангажирани с дигиталната индустрия – свободен и безплатен достъп за сваляне и инсталиране на цялостни пробни версии на софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software, вече с удължен срок от 45 дни“, обявиха за Инженер.bg от българското дружество.

 

Предложението включва:

 - Solid Edge 2020, който може да бъде свален напълно свободно от ТУК;

 - Solid Edge 2D CAD, изцяло достъпен от ТУК;

 - NX CAD, който може да бъде безплатно изтеглен от ТУК.

 

Фирма Солтех отваря за своите клиенти и портала за онлайн обучения на Siemens Digital Industries Software. Всеки, който желае да надгради уменията и знанията си в работата с инженерни CAD/CAM системи, може да се възползва от тази възможност в продължение на 30 дни от ТУК.

 


„Предоставяме ви достъп до огромно разнообразие от обучения за софтуерни продукти от Siemens. За целта е необходимо потребителите да изпратят имейл на training.nstar.plm@siemens.com, като включат своето име, фирма и страна, за да получат пълни права“, обясниха от компанията.

 

„Наред с това, не пропускайте възможността да изпробвате напълно безплатно за тестов период от 30 дни и NX софтуера в облак и работа с прилежащите към него нови функции“, посочиха още от Солтех. Пробната версия на NX CAM в облак – за основна 2.5-осна и 5-осна симулация на машинна обработка, роботизация и др., е без задължения за потребителя и е достъпна за 30 дни от ТУК. Тестовата версия на NX CAD за дизайн, реверсивно инженерство, дизайн за напреднали и проектиране на матрици е със свободен достъп от ТУК.А за работещите от дома Солтех предлага:

- Възможност за отдалечен достъп до лицензирания сървър извън компанията при работа с NX и VPN;

- Тези, които разполагат с NX с floating лиценз, сега могат да се възползват от неговите функции за наемане, като използват лицензите там, където се намират.

 

Специалистите от Солтех остават на разположение както за своите клиенти, така и за цялата индустриална общност в страната. „Не се колебайте да задавате своите въпроси на телефон 032/500 425 или на имейл salesplm@soltec.bg, а ние ще отговорим веднага. Очаквайте от нас нови предложения в полза на работния Ви процес през този месец“, заявиха от компанията.

 

В заключение Солтех призовава: „#ОстанетеВкъщи и нека направим заедно крачка към дигитализацията!“Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК. 


 

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Още от КИП и А