Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Успешен старт за третото бизнес подразделение на Интегрейтид Микро-Електроникс България в Ниш, Сърбия

23.04.2019 г.

In Serbian


Интегрейтид Микро-Електроникс България (IMI България), част от глобалния производител на електронни модули за автомобилната индустрия Integrated Micro-Electronics (IMI), обяви успешния старт на третото бизнес подразделение на компанията, което се намира в Сърбия. „Само за шест месеца, ние постигнахме 100% успеваемост при валидизиране от страна на големи доставчици на части и оборудване за автомобилната промишленост още при първото им посещение. Това са Valeo, Brose и Al. IMI 3 вече е сертифицирана за IATF 16949 по-малко от 6 месеца след началото на производството, което показва, че добрите практики от IMI 1 и IMI 2 са внедрени успешно и в IMI Ниш“, съобщиха за Инженер.bg от фирма IMI България.


 

Само месец след откриването на подразделението в Ниш премина и сертификацията по ISO 14001, с което бе дадено началото на масово производство. „За краткия период на функциониране от само половин година, IMI 3 успя да изпълни в срок 96% от доставките към всички клиенти, с което си спечели тяхното доверие и постигна високо ниво на клиентска удовлетвореност“, допълниха от Интегрейтид Микро-Електроникс България.


 

Очаква се през 2019 г. производството в Ниш да достигне оборот от 10 милиона евро, а прогнозите за 2020 г. са за 30 милиона евро. Към момента за IMI Сърбия работят около 100 човека, като през следващите 12 месеца се предвижда техният брой да се увеличи на 250, а до 2028 г. да достигне 1250 служители.


 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI

Още от КИП и А