Събития

Телетек Електроникс за поредна година посрещна стажанти от Португалия по програмата Еразъм+

16.05.2018 г.

Eдин от най-големите производители на сигнално-охранителна и противопожарна техника Телетек Електроникс посрещна за поредна година своите млади гости от Португалия. „И през лятото на 2018 г. ще имаме стажанти по програмата Еразъм+. Нашите млади помощници са от Португалия, тъй като страната е сред основните ни пазари за пожароизвестителни панели от серията MAG, които произвеждаме”, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Традиционната инициатива на Телетек Електроникс всяка година води у нас португалски студенти, които се включват в производството на дружеството през летните месеци. Целта е младежите да придобият опит в реална работна среда, при това в чужбина, каквато е и концепцията на програмата Еразъм+.


„Португалският пазар е изключително силен за нас, що се отнася до конвенционалните пожароизвестителни панели от серията MAG. Те могат да бъдат с 2, 4 или 8 фиксирани зони, като са сертифицирани по стандарт EN54-2/4“, поясниха от българската компания. Именно в тяхното производство се включват и четиримата стажанти от Португалия.„Лидерските ни позиции в тази област се затвърждават благодарение на партньорите ни с BC Segurança (BC Security)“, подчертаха от Телетек Електроникс. Португалското дружество е специализирано в дистрибуцията на електронни охранителни и пожароизвестителни решения, а сътрудничеството им с българската произодствена компания далеч не се изчерпва само с панелите MAG.


Категориите продукти, които са част от портфолиото на компанията, включват: алармени системи, пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг, софтуер. Решенията на Телетек Електроникс са интегрирани в близао 1 милион сгради по целия свят.


Повече информация за Телетек Електроникс АД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от КИП и А