Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

„Умни“ решения за дома, града и безопасността! Елате на Архитектурно-строителната седмица, за да научите повече

08.03.2019 г.

Иновативни решения за вашия „умен“ дом и град, системи за сигурност, дизайнерски предложения за интериор и екстериор – всичко това има своето място в рамките на Архитектурно-строителната седмица, паралелно с която се провежда и специализираната изложба Security Expo. Инженер.bg, медиен партньор на мащабните събития, потърси интересни акценти от втория ден на професионалните форуми, които ви представяме в днешния материал.Брандът iNels демонстрира своите интелигентни решения за сградна автоматизация, подходящи както за дома, така и за големи бизнес центрове и индустриални сгради. А най-новият им продукт е „умен“ стълб за улично осветление.Фирма Рапид за втора поредна година впечатлява гостите на Архитектурно-строителната седмица с богатото си портфолио от интериорни и екстериорни решения от декоративни оцветени ламарини, просечено разтеглени ламарини, скари и мрежи на утвърдени в световен мащаб производители.Текра, доказана българска търговска компания, зарадва своите партньори и клиенти със стилна презентация на най-новите акценти в продуктовите си предложения. Гостите на събитието се запознаха с последно поколение системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, сигурност и безопасност на доказани международни брандове.Върху три основни групи продукти съсредоточи участието си ТрокутТестГруп България. Българското дружество представи на щанда си ендоскопи, видеоскопи, детектори за следи от експлозиви и взривни вещества, както и мобилни рентгенови системи за инспекция, които поставят безопасността на ново ниво.Дебютно участие на строителния форум отбеляза Ховал. Компанията представя решение за вентилация и чист въздух у дома, както и вентилационни покривни апарати за индустрията с марка Hoval. А от „кухнята“ научихме, че на българския пазар вече са и системите за вентилация Hoval, разработени специално за центрове за данни.


Тези и още любопитни и нови продукти и решения от света на архитектурата и строителството можете да видите в Интер Експо Център – София до 9 март включително.


Ако „умните“ сгради е тема, която ви вълнува и провокира, посетете щанда на Инженер.bg (зала 3, щанд С8а), за да поговорим по нея. Можете да се абонирате и за нашия специален тематичен бюлетин ТУК.


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А