Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Фесто Производство: „Заедно можем повече!” Компанията отново ще вземе участие в изложението „Стажове”

06.03.2019 г.

Изпитвате ли радост и удоволствие, когато работите? И доколко това е импулс за постигане на целите? Кажeте ми как празнувате, за да ви кажа как работите? Доколко фирмената култура има характер на игра? Тези въпроси бяха в основата на решението за ПР кампанията на Фесто Производство, реализирана през 2018 г., която им донесе трето място по време на престижните награди „Employer Branding Awards 2019”, съобщиха за Инженер.bg от производственото дружество на Festo у нас.Фесто Производство е дъщерна компания на германския концерн Festo. Всички 20 100 сътрудници на компанията по целия свят споделят една обща цел: максимална производителност и конкурентоспособност за повече от 300 000 клиенти.


През 2018 г. българското дружество проведе ПР кампания, която ознаменува достигането на бизнес целта от 3 млрд. евро оборот през 2017 г. на ниво концерн. Проектът „We did it” спечели трето място на Фесто Производство по време на наградите „Employer Branding Awards 2019”, организирани от b2b Media.


 

„В рамките на „We did it” организирахме празник под небето, на който се събраха над 700 сътрудници. В неформалната обстановка всички бяхме обединени от успеха, получавайки признателност и благодарност за своя принос към постигането на целта! Забавлявахме се, смяхме се, играхме футбол, хванахме се на хоро, потанцувахме модерни танци и дори се качихме на Луната...“, разказаха с ентусиазъм от българското дружество. „Кампанията отново показа, че всеки един от нас е важен, че заедно можем повече, че сме един отбор, че сме Festo, че заедно работим, но и заедно празнуваме успехите”, коментираха още от Фесто Производство.


 

„За компанията служителите винаги са на първо място. Откритата комуникация по планираните стратегически мерки за изпълнение на годишните цели и въвличането на всички отдели и звена в постигането на максимални резултати е ключов фактор за успеха на концерна“, допълниха от дружеството. 

 

Фесто Производство е компания, която държи на висококвалифицираните специалисти и в тази връзка – на българското образование. И през 2019 г. фирмата отново ще бъде част от изложението „Стажове”, за да покаже на младите студенти колко хубаво е да работиш в компания, където си уважаван и ценен. Стажантският форум ще се проведе на 16 и 17 април в ТУ-София и във филиала на университета в Пловдив. За всички бъдещи специалисти, това ще бъде една прекрасна възможност да се запознаят отблизо с дейността и с част от екипа на Фесто Производство.

 

„Щастливите сътрудници са по-добрите сътрудници и най-добрите посланици на бранда Festo! Елате, за да се убедите сами”, приканиха от българското дружество.

 

Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство, Festo

 

Още от КИП и А