Събития

Фесто Производство: Лятната академия на Festo e за всеки студент, готов да покори високи професионални върхове

11.06.2019 г.

За поредна година Фесто Производство се включи в един от най-мащабните български кариерни форуми – „Стажове“, който се проведе в Технически университет – София и в ТУ-София, филиал Пловдив. Дъщерното дружество на лидера в развоя и производството на средства и цялостни решения за автоматизация Festo посрещаше с вълнение всеки студент, посетил щанда на компанията. За трети път Фесто Производство стартира своята Лятна академия за всички млади специалисти, готови да покоряват професионални върхове, информираха за Инженер.bg от българското дружество.

 


От Фесто Производство отново приканиха бъдещите инженери да станат част от технологичното им семейство. За трета поредна година студентите имат уникалната възможност да работят в голяма и утвърдена международна компания! „Код Лятната академия“ е платформа за лятна заетост, насочена към младите специалисти!

 


Код Лятна Академия е предназначена за всички амбициозни студенти, които искат да се развиват и да трупат опит. Тя се провежда през летните месеци със срочен трудов договор и с възможност за работа на смени. Освен от атрактивно заплащане, всеки участник може да се възползва от богат пакет допълнителни придобивки, много фирмени обучения и включване в клубове по интереси.

 

„Код Лятна академия“ е шанс за работа в динамична и модерна работна среда и е насочен към всички младежи, които имат желание да видят от първо лице света на автоматизацията, да се докоснат до интелигентни инженерни решения, да разберат как се разработват и внедряват нови продукти”, коментираха от Фесто Производство.

 

Освен лятната програма, от компанията предлагат и други стажантски позиции в отдел „Материално стопанство и закупуване“ и отдел „Инженеринг“. И двете практики са насочени към току-що завършили студенти или към студенти от по-горните курсове с инженерни специалности. Изискванията за кандидатстване са високо ниво на писмен и говорим английски и немски език, както и компютърна грамотност.

 

„Продължителността на стажа е минимум 6 месеца, като има възможност той да бъде удължен при желание от двете страни. Имаме гъвкав подход при определяне на работното време на нашите стажанти, така че да могат успешно да съчетават работата и ученето“, поясниха от Фесто Производство.

 

Ако и ти желаеш да станеш част от света на Фесто Производство, изпрати актуална автобиография и мотивационно писмо на careersbgproduction@festo.com.

 

Повече информация за Фесто Производство ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А