Събития

Филкаб съорганизатор на „Ден на Schneider Electric” с демонстрации на нови решения в индустриалната автоматизация

10.06.2019 г.

На 25 юни 2019 г., Филкаб – водеща българска производствена, инженерингова и търговска фирма от областта на електротехниката, автоматизацията и енергетиката, съвместно с Шнайдер Електрик България, организира „Ден на Schneider Electric”. „С удоволствие каним всички наши партньори, клиенти и заинтересовани специалисти на демонстрация на най-новите продукти и технологии от областта на индустриалната автоматизация. Всички наши гости ще имат възможност не само да ги видят в действие, но и да се убедят в техните предимства от първо лице“, съобщиха от Филкаб за Инженер.bg.


 

Продуктите и технологиите, с които специалистите ще могат да се запознаят, са:


 - Честотни регулатори ATV Process Multi Pump;

 - Операторски дисплеи;

 - Приложението EcoStruxure AOА – Augmented Operator Adviser.

 

Експертите от Шнайдер Електрик България ще демонстрират функционалностите и практическото приложение на тези продукти и технологии на място пред посетителите.

 

Събитието ще се проведе на 25 юни 2019 г. от 13:30 ч. в централата на Филкаб в гр. Пловдив на ул. „Коматевско шосе“ 92.


 


„Убедени сме, че демонстрационното събитие ще бъде полезно за редица технически специалисти с професионални интереси в индустриалната автоматизация, които ще имат възможността да се запознаят както с експертните екипи както на Шнайдер Електрик България, така и на Филкаб. Очакваме нашите гости и се радваме, че заедно ще обсъдим новите тенденции и ще можем да ги насочим към най-подходящото за тях решение“, добавиха в заключение от Филкаб.

 

Желаещите да посетят демонстрацията е необходимо да се регистрират на имейл marketing@filkab.com.


Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Филкаб

Още от КИП и А