Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

IMI България от Career Show: Търсим мотивирани инженерни специалисти, които да се присъединят към нашия екип

27.09.2019 г.

In Serbian


Интегрейтид Микро-Електроникс (IMI) България, част от световния лидер в производството на електроника Integrated Micro-Electronics, взе участие в изложението Career Show, което срещна квалифицирани кадри със 130 от най-успешните работодатели в България от разнообразни производствени области. „Присъствието ни на събитието днес е чудесна възможност да промотираме нашата дейност и да разкажем на посетителите за свободните позиции при нас“, коментираха за Инженер.bg от IMI България.

 


„В момента сме фокусирали усилията си в набиране на специализирани инженерни кадри. Мотивацията и желанието за работа и усвояване на нови знания и професионални умения са ключовите качества, които е необходимо да притежават кандидатите за работа при нас“, обясниха от екипа на IMI България.

 

От компанията посочиха още, че търсенето на нови попълнения не се ограничава само до специалисти с дълъг опит. Възможност за развитие могат да получат и кандидатите, които тепърва поемат по пътя на инженерната професия, тъй като всички новопостъпили служители във фирмата преминават специфична тренинг програма. По време на нея те могат да се запознаят в детайли с естеството на работа в организацията.

 

Производствените дейности се извършват на територията на гр. Ботевград, а развойният център на IMI България се намира в столицата. В Инструменталния цех се осъществява проектирането и производството на инструментална екипировка – шприцформи, пресформи, щанци, нестандартно оборудване и механични детайли. В отдел Автоматизация се създават и внедряват специфични приспособления и уникално оборудване в електронните производства на фирмата.


 

Като част от международна компания, заемаща челни позиции в световен мащаб, IMI България поддържа високи стандарти при производството на продуктите си, като предлага атрактивни възможности за работа в динамично развиваща се среда с оптимални условия за работа.

 

„Залагаме на реклама в специализирани онлайн портали и присъствие в социалните мрежи за промотиране на нашия бранд. А срещата с потенциалните ни колеги позволява те да добият подробна представа за дейностите на компанията, както и за характеристиките на работните позиции в IMI България“, заявиха от екипа на българското дружество.

 

Ако възможностите за професионална реализация в IMI България провокират и вашия интерес, то посетете щанда на компанията на изложението „Дни на кариерата“, което ще се състои на 15 и 16 октомври 2019 г. в Технически университет – София.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А