Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

IMI, Inc. е сред най-добрите производители в сферата на електрониката. Вижте възможностите за работа в компанията у нас

28.07.2020 г.


За поредна година Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) е сред най-добрите производители в областта на автомобилната електроника, заемайки 6-о място в класацията на изследователската компания New Venture Research, която отличава технологичните компании на база приходите от продажби, реализирани през изминалата 2019 г. Резултатите сочат и 8.7 % по-висок темп на растеж на IMI, Inc. спрямо средния за 50-те най-добри компании в автомобилната индустрия“,информираха за Инженер.bg от IMI България.

 

Международното дружество и тази година затвърди позицията си сред първите 20 водещи производители на електроника в света според специализираното издание Manufacturing Market Insider, чиято класация също се позовава на миналогодишните приходи от продажби на компаниите“,споделиха още от екипа на IMI България.

 

В глобален мащаб IMI, Inc. обхваща общо 22 производствени предприятия, локализирани на територията на 10 държави. „Освен в автомобилната промишленост, компанията, която тази година отбеляза своята 40-годишнина, се позиционира успешно и в други ключови индустрии. През 2020 г. IMI, Inc. постави специален фокус и върху производството на медицинско оборудване и материали за борба с разпространението на коронавируса“, посочиха от българския екип на глобалната компания.

 

В България производствените мощности на IMI, Inc. са разположени в гр. Ботевград, а развойният център на IMI България се намира в гр. София. През 2018 г. отвори врати най-новото звено на българското дружество в гр. Ниш, Сърбия. Заводът се разпростира на площ от 14 000 m2 и е първият в този регион на Балканския полуостров за производство на електронни компоненти за автомобилната промишленост и различни индустриални приложения.


Ако искате да станете част от  създаването на технологиите на бъдещето, то не пропускйте да разгледате актуалните свободни работни позиции в IMI България ТУК.

 


Щастливи и горди сме с технологичното усъвършенстване на реализираните от нашите специалисти решения. За да продължим успешното си развитие, ние в IMI България непрекъснато подобряваме условията на работа и се грижим за професионалното израстване на всеки член на екипа“, коментираха в заключение от българската фирма.

 

Повече информация за Интегрейтид Микро-Електроникс България бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI, Inc.

Още от КИП и А