Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

Melexis България е верен партньор на младите инженери. Включете се в Ден на отворените врати на 22 и 23 октомври

17.10.2019 г.

 In Serbian

Работа и стаж с перспективи за последващо кариерно развитие, насочени към студенти от технически специалности, бяха акцент в участието на Melexis България на изложението „Дни на кариерата“. „Summer Practice и Fresh Graduate са традиционните ни стажантски програми. Актуалните отворени позиции в компанията, за които студентите биха могли да кандидатстват, са в отделите Тест инженеринг и Product Verification. Имаме свободни позиции за ERP Key User, както и за стажант в отдел Качество“, разказаха пред Инженер.bg от екипа на Melexis България.


 

На кариерния форум успяхме да разговаряме и с Константин – млад специалист в Melexis България, за когото именно стажантските програми в компанията са отворили път за израстване в йерархията на инженерната професия. Усвоеното по време на програмата Summer Practice Константин надгражда с обученията в програмата Fresh Graduate, за да може днес успешно да изпълнява професионалните си задължения като тест инженер.

 

Стажът в Melexis България ми даде силен начален старт, който предопредели посоката на кариерното ми ориентиране и подпомогна избора на бъдещата ми работа. Като начинаещ специалист по електроника, открих правилното място, на което получих ценни базови познания. Опитът дотук ми носи голямо удовлетворение и ето вече 3 години съм част от екипа на компанията“, разказа пред екипа ни Константин. Младежът изрази и мотивацията си да продължи своето развитие в професионален аспект.

 

На кариерния форум от технологичната компания използваха възможността да отправят покана към всички студенти за предстоящия Ден на отворените врати, който ще се състои на 22 и 23 октомври 2019 г. Чрез него заинтересованите млади хора имат шанс да се запознаят с цялостния процес на производство в Melexis България, да разгледат лабораторията и да научат повече за студентските програми в организацията.


 

Началото на инициативата „Ден на отворените врати“ (22 и 23 октомври) е 9:00 ч. Тя ще продължи до 12:30 ч., а транспортът е осигурен от компанията. За целта е необходимо да изпратите име, телефон и избраната от вас дата на email: opendoorday@melexis.comПобързайте, защото местата са ограничени!

 

Melexis България е част от структурата на световния лидер в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Melexis. Българското дружество е специализирано в разработването, производството, изпитването и продажбите на високотехнологични интегрални схеми, сензори и системи.

 

Повече информация за Melexis България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А