Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Райхле и Де-Масари: Ние сме отбор, който обича да побеждава. Разберете как по време на „Дни на кариерата“

  Райхле и Де-Масари: Ние сме отбор, който обича да побеждава. Разберете как по време на „Дни на кариерата“

  „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M) ще вземе участие в предстоящото изложение „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 15 и 16 октомври 2019 г. на територията на Технически университет – София (ТУ-София)“, обявиха за Инженер.bg от българското дружество, част от швейцарската група Reichle & De-Massari. Посетилите кариерното изложение ще могат да научат за стажантските програми и актуалните свободни работни позиции в компанията.

 • IMI България от Career Show: Търсим мотивирани инженерни специалисти, които да се присъединят към нашия екип

  IMI България от Career Show: Търсим мотивирани инженерни специалисти, които да се присъединят към нашия екип

  Интегрейтид Микро-Електроникс (IMI) България, част от световния лидер в производството на електроника Integrated Micro-Electronics, взе участие в изложението Career Show, което срещна квалифицирани кадри със 130 от най-успешните работодатели в България от разнообразни производствени области. „Присъствието ни на събитието днес е чудесна възможност да промотираме нашата дейност и да разкажем на посетителите за свободните позиции при нас“, коментираха за Инженер.bg от IMI България.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че на 10 септември в зала Арена Армеец в София се проведе изложението за квалифицирани кадри Career Show 2019? Събитието срещна повече от 2 000 предварително селектирани специалисти със 130 утвърдени работодатели от различни сектори. За него ви разказахме миналата седмица, както и за редица други събития, проекти и инициативи в бизнес средите у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Още новини в областта на инвестициите, HR и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • Melexis на Career Show: Целим да привлечем качествени специалисти и да направим компанията още по-разпознаваема

  Melexis на Career Show: Целим да привлечем качествени специалисти и да направим компанията още по-разпознаваема

  Първото издание на изложението за квалифицирани специалисти Career Show се проведе на 10 септември 2019 г. в зала „Арена Армеец“ в гр. София. Събитието събра 130 от най-успешните фирми у нас, които представиха на посетителите своята дейност и свободни в момента работни позиции. Сред тях бе и Melexis България. „Career Show е събитие с по-различен акцент, което предоставя нови възможности за нас като работодател", споделиха за Инженер.bg от екипа на Melexis България.

 • Additive Days: Beyond the Hype – прераждане на концепцията и още по-впечатляващи мащаби с нови дати през 2020 г.

  Additive Days: Beyond the Hype – прераждане на концепцията и още по-впечатляващи мащаби с нови дати през 2020 г.

  Нови дати за форума Additive Days обявиха организаторите. Второто издание на конференцията ще се проведе от 20-ти до 23-ти февруари 2020 г. вместо през октомври т.г., както бе първоначално планирано. „Все по-нарастващият интерес към 3D технологиите и желанието ни да обхванем всички аспекти по темата, бяха част от факторите, определили вземането на това решение от наша страна“, съобщиха за Инженер.bg от компанията-организатор на събитието B2N.

 • SpaceCAD: Включете се в уебинар на тема „Как да отключите потенциала на многоосните обработки“

  SpaceCAD: Включете се в уебинар на тема „Как да отключите потенциала на многоосните обработки“

  „На 12 септември 2019 г. от 14:00 ч. ще се проведе уебинар на тема „Как да отключите потенциала на многоосните обработки“. Събитието се организира от Siemens Industry Software, част от инженерния лидер Siemens, и шведската инженерна компания Sandvik Coromant. Уебинарът е с продължителност от 1 час“, съобщиха за Инженер.bg от фирма SpaceCAD, утвърден доставчик на инженерни софтуери и партньор на Siemens у нас. Лектори в уебинара ще бъдат Майкъл Тееш и Том Фънк.

 • Съединението прави силата! Честит национален празник, скъпи колеги, читатели и приятели!

  Съединението прави силата! Честит национален празник, скъпи колеги, читатели и приятели!

  Често, улисани в ежедневните си дела, преминаваме покрай сградата на Народното събрание, без да забелязваме надписа върху фасадата „Съединението прави силата“! А той е израз на мечтата на нашите предци да видят обединена разпокъсаната следосвобожденска България. И е поставен там пет години преди акта на Съединение на Княжество България и Източна Румелия през вече далечната 1885 г.

 • Академична борса продължава да се разраства! И ПГТТ „Атанас Димитров“ – Нова Загора вече е сред партньорите ни

  Академична борса продължава да се разраства! И ПГТТ „Атанас Димитров“ – Нова Загора вече е сред партньорите ни

  Професионалната гимназия по техника и технологии (ПГТТ) „Атанас Димитров“ в гр. Нова Загора е поредното авторитетно среднотехническо училище, което се присъедини с микросайт към Академична борса на Борса.bg. Заедно с новите ни партньори, ще вдъхновяваме младежите от област Сливен да извървят пътя на успешната кариера и реализация в техническия бранш. Екипът ни благодари на ръководството на гимназията за възможността да си сътрудничим и желае ползотворни съвместни инициативи!

 • ЛД: Camozzi Group на изложението SPS IPC Drives 2019 с визия за иновации в света на IIoT

  ЛД: Camozzi Group на изложението SPS IPC Drives 2019 с визия за иновации в света на IIoT

  „Camozzi Automation и Camozzi Digital са две подразделения на Camozzi Group, чиято обща визия за непрекъснати иновации дава резултати в идейни концепции и съвместни разработки на решения от най-ново поколение. Взаимодействието между двете подразделения се състои в синергичната им способност да споделят ноу-хау при създаването на пневматични и електрически компоненти и тяхната интеграция в интелигентните системи“, разказаха за Инженер.bg от фирма ЛД.

 • Умни логистични системи помагат на JYSK да бъде синоним на уют по целия свят. Включете се в екипа на центърa у нас

  Умни логистични системи помагат на JYSK да бъде синоним на уют по целия свят. Включете се в екипа на центърa у нас

  Българският дистрибуционен център на скандинавската компания JYSK е разположен в гр. Божурище, а чрез него ще бъдат обслужвани повече от 200 търговски обекта на компанията, локализирани в 5 държави. Това е най-голямата логистична база на JYSK в Източна Европа. Разположена е на парцел от 303 000 кв.м., а самият център е построен на площ от 95 000 кв.м. Инвестицията в него, която достигна 107 млн. евро, донесе на компанията приза „Инвеститор на годината“ за 2018 г.“.

Още от КИП и А