Събития

 • Фесто Производство: Дадохме възможност на младите да разберат колко „тежка“ е мениджърската „корона“

  Фесто Производство: Дадохме възможност на младите да разберат колко „тежка“ е мениджърската „корона“

  А ти какво би направил, ако беше шеф на тази компания? Колко от нас са си задавали този въпрос и са си мечтали да седнат на мениджърското място, дори и за ден? Но дали това е толкова лесно и колко „тежка“ всъщност е мениджърската „корона“ ще могат да ни разкажат съвсем скоро младите специалисти, които кандидатстваха по инициативата „Мениджър за един ден“ и станаха част от ръководния екип на Фесто Производство – пък било то и за няколко часа.

 • Създаване на нова стойност чрез интелигентно производство показа Delta на изложението CIIF 2018

  Създаване на нова стойност чрез интелигентно производство показа Delta на изложението CIIF 2018

  Delta анонсира серия от смарт производствени решения по време на международния индустриален панаир China International Industry Fair 2018 (CIIF 2018), който се проведе от 19 до 23 септември в Шанхай, Китай. „Тази година панаирният щанд на Delta бе обособен в три големи изложбени зони: интелигентно производство, интелигентен офис и енергиен мениджмънт“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Мехатроникс, официален дистрибутор на Delta Electronics у нас.

 • Костал: Очакваме ви днес в ТУ-София, филиал Пловдив, за да ви разкажем за възможностите в нашия завод

  Костал: Очакваме ви днес в ТУ-София, филиал Пловдив, за да ви разкажем за възможностите в нашия завод

  Костал България Аутомотив се подготвя за значително разширяване на екипа си. Стратегията на българското дружество, част от международния производител на автомобилни компоненти Kostal, включва привличането на млади инженерни таланти. „Вярваме, че млад и амбициозен екип ще допринесе значително за устойчивостта и за високото качество на произвежданите от нас елементи и възли. Ето защо ви каним на „Дни на кариерата“ в пловдивския филиал на ТУ-София“, заявиха от компанията.

 • Солтех ще представи новите изисквания към инженерите в дигиталната ера по време на „Дни на кариерата“

  Солтех ще представи новите изисквания към инженерите в дигиталната ера по време на „Дни на кариерата“

  През септември т.г. българската компания Солтех, доставчик на комплексни решения за индустрията, организира специално събитие с цел да запознае утрешните инженери със съвременните изисквания за знания и умения, така че да ги доближи максимално до изискванията на съвременната дигитална ера. В същия дух ще премине участието на Солтех и на кариерния форум, организиран от ТУ – София, „Дни на кариерата“. Можете да посетите щанда ѝ в Пловдив на 25 октомври 2018 г.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! И през изминалата седмица ви информирахме за най-актуалното от индустрията. Научихте ли, че до 1 ноември можете да се възползвате от специални условия за изложенията ЕЕ и ВЕ, Smart Citites и Save the Planet? Съобщихме ви за нови лаборатории, фабрики, както и за възможности за стажове и стипендии, предназначени за млади специалисти. Още от новостите в сферата на бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg. Сега ви оставяме с новинарския ни обзор.

 • Мелексис България: Посрещнахме нови 7 колеги с програмата Fresh Graduate. Очакваме и теб – ела на „Дни на кариерата“

  Мелексис България: Посрещнахме нови 7 колеги с програмата Fresh Graduate. Очакваме и теб – ела на „Дни на кариерата“

  Преди броени дни Мелексис България посрещна най-новите си колеги – стажантите от корпоративната програма Fresh Graduate. Дружеството е най-голямата производствена база на международния лидер в сензорните технологии Melexis и поддържа проактивна политика по отношение на младите специалисти и превръщането им в истински професионалисти. „Ще се радваме да се срещнем с още мотивирани и заинтересовани студенти по време на „Дни на кариерата“ 2018 в ТУ-София“, заявиха от компанията.

 • BHTC: Посетете ни на „Дни на кариерата“ и дайте старт на своя път в динамичния сектор на електрониката

  BHTC: Посетете ни на „Дни на кариерата“ и дайте старт на своя път в динамичния сектор на електрониката

  Бер-Хелла Термоконтрол не спира своята активна дейност в помощ на талантливи младежи, избрали инженерните и техническите науки за свой професионален път. В началото на септември компанията посрещна стипендиантите от програма „Готови за успех“, за да ги запознае отблизо с производствения процес в производствената база на компанията. „За нас бе изключително удоволствие да бъдем домакини на талантливите студенти“, коментираха от дружеството.

 • Сенсата Технолоджис: Младите инженерни таланти са важна част от стратегията ни за развитие

  Сенсата Технолоджис: Младите инженерни таланти са важна част от стратегията ни за развитие

  Сенсата Технолоджис бележи положителна тенденция в развитието си, като по-големите числа се отнасят както за приходите, така и за броя на служителите в компанията. Част от международния лидер в сензорните технологии за автомобилната индустрия, българското дружество не спира да увеличава екипа си, а младите инженерни таланти са важна част от стратегията за развитие на Сенсата. Повече за възможностите и инициативите на Сенсата можете да научите по време на „Дни на кариерата“ 2018.

 • Солтех събра специалисти от цялата страна на Ден на отворените врати, посветен на дигитализацията на производството

  Солтех събра специалисти от цялата страна на Ден на отворените врати, посветен на дигитализацията на производството

  За поредна година утвърденият доставчик на решения в областта на автоматизацията и дигитализацията – фирма Солтех, съвместно с компаниите Полимета-С и Blaser, организира мащабно събитие, посветено на възможностите за дигитализация на производството. Проявата се проведе на 28 септември 2018 г. в завода на Шети България, намиращ се в с. Костиево, Пловдив, а водещата тема бе „Ден на дигитализация на индустрията 2018: Вашата компания по пътя на възхода“.

 • Фесто Производство: По време на „Дни на кариерата“ ще търсим млади таланти за високо квалифицирани дейности

  Фесто Производство: По време на „Дни на кариерата“ ще търсим млади таланти за високо квалифицирани дейности

  Част от международния лидер в областта на автоматизацията Festo, Фесто Производство залага изключително на добре подготвените кадри, за да поддържа високото качество на продукцията си. Българското дружество за пореден път ще вземе участие в кариерния форум, организиран от Технически университет – София, „Дни на кариерата“, за да предложи възможност за професионална реализация на бъдещите инженери. Събитието ще се проведе на 23 и 24 октомври в София.

Още от КИП и А