Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

SpaceCAD: Включете се в уебинар на тема „Как да отключите потенциала на многоосните обработки“

10.09.2019 г.


„На 12 септември 2019 г. от 14:00 ч.ще се проведе уебинар на тема „Как да отключите потенциала на многоосните обработки“. Събитието се организира от Siemens Industry Software, част от инженерния лидер Siemens, и шведската инженерна компания Sandvik Coromant. Уебинарът е с продължителност от 1 час“, съобщиха за Инженер.bg от фирма SpaceCAD, утвърден доставчик на инженерни софтуери и партньор на Siemens у насЛектори в уебинара ще бъдат Майкъл Тееш (Michael Taesch)и Том Фънк (Tom Funke).


 

Какво ще научите по време на уебинара?


По време на уебинара всички заинтересовани специалисти ще получат полезна информация по следните теми:


 - Как многоосовата обработка способства за повишаване на производителността;

 - Специфики на NX CAM софтуера, разработен от Siemens, и разнообразните възможности, които той предлага за улесняване на многоосовата обработка;

 - Приложения за обработка на аерокосмическите компоненти. Техники за тяхната обработка ще представи Том Фънк от Sandvik Coromant;

 - Лесно 5-осно програмиране с многоосни направляващи криви;

 - Автоматично наклоняване на инструмента от 3 до 5 оси;

 - Поддръжка на високоефективни инструменти за варели;

 - Многоосова CNC роботика;

 - Интегрирана симулация, базирана на G-код.„Ще разберете още какви са преимуществата на дигитализираното производство, използващо софтуера Siemens NX в CAD, CAM, CMM, приложението на технологията в роботиката и адитивното производство“, допълниха в заключение от SpaceCAD.


Кои ще са лекторите ?


Майкъл Тееш е ръководител на екипа, разработващ NX CAM многоосни и роботизирани софтуерни продукти в Siemens Digital Industries Software. Преди това той е бил част от екипа, отговорен за управлението на продуктите на инициативата на Siemens NX CAM Hybrid-Additive Manufacturing. Има завършена магистърска степен по машиностроене.


Том Фънк работи катоинженер в Центъра за приложение на аерокосмическото пространство (Aerospace Application Center) в Sandvik Coromant. Той има богат опит с NX CAM и в момента разработва решения за сложни части. Притежава бакалавърска степен по автомобилен дизайн и инженерни технологии.


За да се включите в уебинара, е необходимо предварително да се регистрирате чрез формата на линка ТУК.

 

 

Ако пропуснете уебинара на живо, бихте могли да гледате запис от него.


Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУК.Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Още от КИП и А