Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Внедрявания

Утвърдени български и международни компании използват в произвежданите изделия лицевите панели на Таурус-93

26.08.2019 г.

In SerbianИзграждането и развитието на всяко производствено предприятие в съвременния дигитален свят е задача с повишена трудност. А да се утвърдиш като успешен и надежден партньор в индустрията, предлагащ продукти с постоянно високо качество в динамично развиваща се област като електрониката, е истинско предизвикателство. Но не и невъзможно! Доказателство за това е българската фирма Таурус-93. „В своята практика сме реализирали редица проекти и уникални поръчки за български и чуждестранни клиенти и продължаваме усилено да печелим трайни партньорства с все повече доказани компании както на нашия, така и на международния пазар“, съобщиха от Таурус-93 за Инженер.bg. 

 

Основната дейност на Таурус-93 е насочена към проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио. Благодарение на квалификацията си, специалистите, които са част от екипа на фирмата, изработват специфични и сложни изделия, отговарящи и на най-високите изисквания.

 

Произвежданите от фирмата клавиатури и панели могат да бъдат изработени по индивидуално задание на клиента спрямо неговите персонални потребности. Сред приложните области, в които успешно са внедрени изделия на компанията, са машини с ЦПУ, медицинска апаратура, програматори, регулатори, машини за развлекателната индустрия, заключващи системи и др.

 

Производствената технология се базира на ситопечат върху специални материали – главно поликарбонатно и полиестерно фолио, пластмаси и ПВЦ.

 

„Изработваме изделия предимно за малки и средни предприятия, но капацитетът ни е достатъчен да обслужваме също и големи международни компании. Не правим компромис с качеството на материалите и прецизната обработка. Индивидуалното отношение и гъвкавост на производството, които предлагаме, са едни от основните принципи, които ни помагат да поддържаме постоянна клиентска база и да я увеличаваме непрекъснато“, допълниха от фирмата.

 

Сред големите компании, с които Таурус-93 си партнира, са Теси и Асса Аблой. За тях българската компания произвежда значителен брой детайли, благодарение на модерно оборудвания си машинен парк.


 

Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А