Внедрявания

Ем Джи Про: atvise® SCADA е в основата на сервизните решения на глобалната компания Knapp според Service 4.0

11.02.2019 г.


С повече от 1 500 активни системи и средно по два нови реализирани проекта на седмица, компанията Knapp си е извоювала позиции на водещ европейски доставчик на високопроизводителни софтуерни платформи за логистични бази и складове. Мониторингът на завода и в определени случаи управлението на складовите логистични системи, които се осъществяват благодарение на софтуерното решение KiSoft SCADA, разработка на Knapp, са базирани на atvise® SCADA на Certec EDV. Средствата и системите за процесна автоматизация на австрийската компания у нас предлага фирма Ем Джи Про ЕООД.


 

„atvise® SCADA е гъвкава и мащабируема платформа, разработена на базата на най-нови технологии и стандарти. Визуализацията ѝ в уеб-среда, която наред с обектно-ориентираните елементи на основата на OPC UA, изцяло променя света на системите за управление на процесите. Непрекъснатият достъп до нея е едно от най-важните изисквания за всяка система“, обясниха за Инженер.bg от българската инженерингова фирма.

 

KiSoft SCADA осигурява постоянен системен достъп, без необходимост от допълнителни инвестиции в други технологии за автоматизация. Ясната визуализация на всички компоненти в системата е свидетелство, че KiSoft SCADA предоставя обширен поглед над техническото състояние на цялата система. И нещо повече, с KiSoft SCADA има прозрачност на процеса, а превантивната поддръжка и времето за отстраняване на неизправностите са оптимизирани. KiSoft SCADA може да бъде приложена към различни изходни устройства, като мултиекраните KiSoft i-Point, таблети и смартфони.


  

„KiSoft SCADA и в частност atvise® SCADA са оптималното допълнение към сервизните решения на групата Knapp в съответствие със Service 4.0™. Те базирани на иновативни дигитални технологии и Интернет на услугите, както и аналог на Индустрия 4.0 в сервизната индустрия“, заявиха от Ем Джи Про.

 

KiSoft SCADA предлага:

 - Цялостен поглед на процесите;

 - Поддръжката може да бъде планирана според нуждите;

 - Оптимален достъп и изпълнение.

 

Повече информация за Ем Джи Про ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ем Джи Про, Certec, Knapp

Още от КИП и А