Внедрявания

САТ реализира редица проекти за автоматизация на циментови заводи на LafargeHolcim в Европа, Русия, Азия и Близкия изток

12.01.2018 г.

In SerbianСистеми Автоматика Технологии – САТ ЕООД е утвърдена българска инженерингова компания, която има 27 години  опит в сферата на индустриалната автоматизация и има реализирани над 200 проекта „под ключ“, части „Електро“ и „Автоматизация“. В областта на реконструкциите, модернизацията и автоматизацията, дружеството има изпълнени редица проекти за доказания производител на цимент и строителни материали LafargeHolcim в Европа, Русия, Азия и Близкия изток.


 

В рамките на проектите „под ключ“, САТ  предоставя инженерни услуги, сред които електропроектиране, производство, програмиране, електроинсталация, супервизия, тестване и пускане в експлоатация на съоръжения и системи за автоматизация. 

 

Компанията демострира най-високо ниво на професионална компетентност и качество на работа при изпълнението на всички проекти за автоматизация на заводи на LafargeHolcim по света, за което свидетелстват отличните референции и дългогодишно партньорство.


 

Проектите се изпълняват от висококвалифицирани специалисти на САТ, в пълно съответствие с европейските стандарти и високите изисквания от страна на LafargeHolcim.

 

САТ е реализирала няколко изцяло нови производствени линии за LafargeHolcim в България, Сърбия и Русия. 

 

През 2017 г., САТ успешно реализира и пусна в експлоатация нова линия  за производство на клинкер на LafargeHolcim във Волск, Русия.

 

През 2016 г., САТ успешно завърши проект за електроразпределение на подстанции СрН и НН за LafargeHolcim в Бейрут, Ливан.


 

Повече информация за САТ ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: САТ ЕООД, Holcim

Още от КИП и А