Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Интервю

Инж. Енчо Пондев, управител на Таурус-93: „Държим на високото качество на лицевите панели и клавиатури“

08.01.2019 г.

In Serbian

 

Да създадеш производствено предприятие, да го развиваш и да го превърнеш в едно от водещите в дадена област е трудна задача, с която не всеки би се заел. Управителят на Таурус-93, г-н Енчо Пондев, е един от малцината, успели да се справят успешно с това предизвикателство. Вече повече от 25 години Таурус-93 развива производствена дейност в областта на електрониката, печелейки доверието на своите клиенти с високото качество на произвежданите лицеви панели и клавиатури. Инженер.bg покани г-н Пондев да сподели как се постига траен успех и кои са конкурентните предимства на Таурус-93.


Влагането на качествени материали, изграждането на екип от специалисти с дългогодишен опит, предлагане на богата гама от изделия, възможността да се отговори на очакванията на клиентите – това са само част от предимствата на Таурус-93. „За нас предлагането на продукти с високо качество е приоритет. Ние можем да произведем всякакъв вид клавиатури, но умишлено не предлагаме някои от тях, точно защото не можем на гарантираме на 100% надеждността им“, заяви г-н Пондев. Като пример той посочи гъвкавите клавиатури със сребърна паста. „Използваната при тези клавиатури токопроводима сребърна паста е с дебелина от порядъка на 7-8 микрометра и е много ненадеждна. За мен влагането на подобно изделие в скъпа машина е неоправдано“, обясни той. „Ние произвеждаме подобни клавиатури, които по дебелина не отстъпват на гъвкавите, но са много по-надеждни, поради използването на по-качествени материали“, допълни той.


Като предимство на Таурус-93 той посочи и отсъствието на ограничение спрямо бройките произвеждани панели и клавиатури. „При нас няма минимален брой. Клиентът може да си поръча както голям брой, така и само една бройка, това не е проблем“, пояснява той.Възможността да се произведе изделие, отговарящо в пълна степен на изискванията на клиента, също е сред факторите за успех на Таурус-93. „В нашата работа, ние произвеждаме изделия, които обикновено са изцяло по задание на клиента. Много рядко се налага да изготвяме проекта изцяло, от идеята до крайното му изпълнение. По-скоро намесата ни е свързана с консултиране по отношение на цветове или външен изглед, но идеята си е на клиента“, коментира г-н Пондев. „Това важи с особена сила за чуждите фирми. Там се работи изцяло съобразно изискванията на клиента. Дизайнът е предварително готов, има стандарти, на които трябва отговаря изделието, а нашата задача е да успеем да отговорим на всички изисквания. Горди сме, че успяваме“, допълни той.Попитахме г-н Пондев и за бъдещите му планове относно развитието на Таурус-93. „Надявам се фирмата да продължи своята успешна работа и занапред. Планираме да развием и още едно направление, свързано с изработката на рекламни материали посредством лазерно рязане и гравиране на неметали, за което вече разполагаме и с необходимото оборудване”, сподели Енчо Пондев.


Повече информация за Таурус-93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Таурус-93

Още от КИП и А