Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Интервю

Таурус-93: Развитието на технологиите повиши качеството и ефективността на производството

04.12.2017 г.

In Serbian.Техниката днес се развива с изключително бързи темпове. Подобряват се стари технологии и навлизат изцяло нови. Технологичното обновяване промени и облика на много от производствените процеси, повиши точността, даде възможност да се подобри ефективността, а производителността да достигне доскоро немислими нива. Какви са настъпилите технологични промени през последните двадесет години, характерни за производството на лицеви панели и клавиатури, както и какви възможности предлагат те, ексклузивно пред Инженер.bg коментира г-н Енчо Пондев, управител на Таурус-93.

 

„В нашата работа технологичните промени са свързани предимно с промяна в проектирането и в използвания софтуер. Преди години работихме със специални машини и програмни продукти, дори чертаехме някои неща на ръка. Сега, с новите програмни продукти, процесът доста се улесни. Повишиха се ефективността и качеството на продуктите. Значително се подобриха и технологичните ни възможности, което ни позволява да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти”, посочи специалистът.

 

Управителят на Таурус-93 сподели, че при използваните материали съществена промяна не се наблюдава. „Производителите на материали естествено предлагат нови неща, но промяната не е съществена. Дори се наблюдава отсъствието на стари материали, които поради определени техни характеристики ние предпочитаме, но тъй като вече има нови, подобрени версии, те вече не се предлагат”, заяви в заключение г-н Пондев.

 

Таурус-93 ЕООД е утвърден български производител на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, които се използват за влагане в управлението на електронни изделия и машини в областта на машиностроенето.


 

Повече информация за Таурус - 93 ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Таурус-93

Още от КИП и А