Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Спестете време и тежки монотонни дейности с автоматизирани палетизиращи решения от Бетелгиус. Сега на специални цени

18.07.2019 г.

Основният фокус на фирма Бетелгиус е да предоставя на клиентите си иновативни и авангардни решения, които да задоволят всички техни нужди в областта на опаковането. Фирмата е официален представител на датския производител Soco System – водещ световен доставчик на продукти и решения за автоматизация на процесите на опаковане в края на производствените линии, сред които кашониращи системи, конвейерни решения, лепене и опаковане на кашони, подреждане на палети, палетизиране и фолиране на палетите. „Продуктовата ни гама е проектирана, така че да увеличи ефективността и да елиминира физически трудоемките работни операции. А само сега предлагаме избрани системи за палетизиране на специални цени“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Палетизирането е процес, свързан с разход на време и повторяемост, което е съпроводено с тежки и физически трудоемки операции. Ето защо Бетелгиус предлага напълно автоматични палетизатори и палетизиращи роботи.


Инвестицията в 100% автоматизирани палетизиращи решения е напълно оправдана и дори задължителна, тъй като използването на специализирано оборудване спестява време, подобрява прецизността, създава възможност за увеличаване на височината на палетното натоварване и увеличава производителността. Други предимства на автоматизацията са, че подобрява конкурентоспособността и освобождава човешки ресурси за дейности, създаващи добавена стойност и допринасящи за цялостния ръст на конкретната компания“, коментираха от българското дружество. Автоматизацията при палетизирането спестява на служителите монотонната и физически трудната работа, за да се избегне излагането им на ненужни рискове за здравето, считат още експертите по опаковащи решения.


Палетизаторите, предлагани от Бетелгиус, могат да работят като полуавтоматични единици или да бъдат интегрирани в напълно автоматизирана система за палетизиране. Опитът на специалистите от компанията показва, че възвращаемостта на инвестицията е само след 18 месеца при натоварване на две смени.


Безспорно това е едно ефективно и достъпно решение, което не изисква промяна на съществуващите конвейерни системи във фабриката. Тези машини могат да се конфигурират индивидуално за всеки клиент, според нуждите на неговото производство. Всички видове кашони, без значение от размера, могат да бъдат подреждани на височина до 2 500 mm, така че напълно да се използва височината на камионите и контейнерите“, добавиха от Бетелгиус.


Машините не изискват специална поддръжка и са лесни за използване. За производства, които оперират във влажна среда, фирмата предлага специални варианти от неръждаема стомана.


Сега можете да се възползвате от специални преференциални условия при закупуване на автоматизирани палетизатори. Доверете се на експертите от Бетелгиус и не се колебайте да потърсите тяхното съдействие.


Допълнителна информация за промоционалната кампания можете да намерите в Промо.bg.


Повече информация за фирмата можете да откриете на www.betelgeus.comИзточник на снимковия материал: Бетелгиус ООД

Още от КИП и А