Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

Амекс България със специално предложение: 10% отстъпка на всички пипети с марка Eppendorf

28.09.2019 г.


Доказаното дружество в областта на лабораторното оборудване и консумативи Амекс България отново радва своите клиенти и партньори от цялата страна с поредна промоционална капания. Този път компанията предлага богато разнообразие от ръчни и дигитални пипети на международния производител Eppendorf. „Пипетите Eppendorf са едни от най-широко използваните в света за медицински, лабораторни, аналитични и химични тестове! Само сега всеки модел се предлага с 10% отстъпка!“, съобщиха за Инженер.bg от Амекс България.


 

За пипетите Eppendorf Research Plus


Ръчните пипети Eppendorf Research Plus са разработени за облекчаване на работния процес, намалявайки умората, която може да възникне при повтарящо се пипетиране.


Моделите от тази серия са с най-ниското тегло от всички пипети на Eppendorf и се характеризират с добра ергономичност и здравина, както и с висока безопасност.

 

За пипетите Eppendorf Reference 2

 

Reference 2 е премиум гамата на Eppendorf, която се отличава с ергономичен дизайн, дълъг експлоатационен живот и пружинна система за бързо и лесно манипулиране. „Серията е подходяща за приложения, изискващи висока прецизност и точност на работа. Моделите разполагат с RFID функция за автоматична идентификация и съхранение на данни за пипетата“, обясниха от доказаната българска фирма.


 

За пипетите Eppendorf Xplorer

 

Разработени с ергономичен дизайн и вграден дигитален дисплей, пипетите Eppendorf Xplorer са подходящи за високопрецизни приложения. „При използването на дигитални пипети се елиминират грешките, които могат да възникнат в случай на ръчно пипетиране. За допълнително удобство на потребителите, устройствата могат да бъдат лесно и бързо програмирани, както и да бъдат защитени с парола“, добавиха от Амекс България.

 

Повече за промоцията можете да намерите в Промо.bg.


 

Повече информация за Амекс България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Амекс България

Още от КИП и А