Новини

Амекс България: Промоция на газанализатор с приложение при опаковането на храни от Cole-Parmer

27.06.2019 г.

Амекс България е доказано дружество в доставката на лабораторно оборудване и консумативи на пазара у нас. Като изключителен представител на Cole-Parmer, компанията предлага богата гама от продукти за обработка и анализ на флуиди, включително анализатори за различни газове. „Представяме ви О2/CO aнализатор, намиращ широко приложение при определянето на остатъчния кислород в опаковките на храните. Възползвайте се сега от промоционалната ни кампания и закупете оборудването на преференциална цена“, информираха за Инженер.bg от Амекс България.


 

О2/CO анализаторът е устойчив на действието на газовете, които обикновено се използват в процесите на опаковане на храните, а именно азот и въглероден диоксид. „Сензорът е здрав, не изисква от потребителите поддръжка и има възможност да компенсира малките температурни разлики, които биха могли да възникнат в процеса на работа“, обясниха от българската фирма.


 

При този тип датчик точността на измерване не се влияе от потока, температурните разлики или наличието на газообразни въглеводороди. Калибрирането на уреда се извършва много лесно чрез пробовземане от въздуха. „Само сега можете да закупите О2/CO aнализатор от Cole-Parmer на промоционална цена с включени аксесоари и 12 месеца гаранция“, коментираха от Амекс България.


Повече за промоцията можете да намерите в Промо.bg.

 

Повече информация за Амекс България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Амекс България, pixabay.com

Още от КИП и А