Новини

АС-ДС: Предлагаме висококачествени индуктивни разходомери на чешкия производител Comac Cal

01.07.2019 г.

АС-ДС е утвърдена българска компания в областта на електроизграждането и автоматизацията на технологични процеси. Фирмата предлага широка гама от продукти на международни прозводители, сред които и на чешката компания Comac Cal. От създаването си през 1987 г. до днес дружеството се занимава с разработване и производство на измервателни и сензорни технологии. „Comac Cal предлага широко разнообразие от висококачествени решения с приложение в различни индустрии. Сред продуктите на компанията са индуктивни разходомери, датчици, индуктивни топломери и др.“, информираха за Инженер.bg от АС-ДС.


 

Благодарение на създаването на оторизиран метрологичен и калибриращ център, Comac Cal е в състояние да тества измервателните прибори, сензорите и цялостните решения, проектирани от екипа специалисти на компанията, както и да гарантира техните метрологични характеристики. Продуктовите решения на Comac Cal намират приложение в най-различни области, сред които нефтохимическата и хранително-вкусовата промишленост, управлението на води, енергетиката и др.

 

В портфолиото на чешкия разработчик може да се намери разнообразие от продукти – от сензори до по-сложни и интелигентни системи, помагащи на клиентите да оптимизират и да повишат енергийната ефективност на производството. „Системите включват топломери, датчици за поток, сензори за налягане и ниво, термометри и др. Тези продукти могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента, за да бъде постигната максимална функционалност на цялата система“, поясниха от АС-ДС.


 

Сред технологичните разработки на Comac Cal се отличава серията индуктивни разходомери Flow, които АС-ДС предлага на българския пазар. Приборите за измерване на дебита работят на основата на закона на Фарадей за електромагнитната индукция. Налични са както компактни модели, така и по-голямогабаритни разходомери, със или без дисплей.

 

„Предимства на индуктивните разходомери от гамата Flow са тяхната стабилност, дори при много агресивни и силно замърсени течности, както и високата точност на измерването, която не се влияе от фактори като налягане, температура, вискозитет или съдържание на твърди вещества“, коментираха в заключение от доказаното българско дружество АС-ДС.

 

Повече информация за АС-ДС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: АС-ДС, Comac Cal

Още от КИП и А