Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Новини

АС-ДС: Нова серия сензорни устройства за измерване на ниво и налягане от ACS-Control-System

29.10.2019 г.


ACS-Control-System е доказан международен специалист в развоя и производството на сензори за измерване на ниво, налягане, температура и дебит. Продуктовото портфолио от висок клас на производителя вече е изцяло обновено, чрез въвеждането на пазара на новите сензори Hydrocont HN4, Precont PN4 и Sonicont USN4. „Това е нова серия сензори за измерване на ниво и налягане с усъвършенствана конструкция и софтуер за управление. Продуктите отговарят на изискванията на всички съвременни стандарти и са подходящи за употреба, дори при екстремно тежки индустриални условия“, коментираха пред Инженер.bg от фирма АС-ДС, която предлага продуктите на ACS-Control-System у нас.


 

Специалистите от ACS-Control-System са разработили новата серия с осъвременен дизайн и улеснено управление. Продуктите също така са проектирани и с по-компактен корпус, което ги превръща в още по-универсални устройства. Сензорите вече са оборудвани с цветен дисплей, както и с три клавиша за управление, предоставящи на потребителите по-голяма яснота, четимост и удобство при работа с приборите.

 

Продуктовото портфолио от висок клас на ACS-Control-System включва следните модели сензори:

 

 - Hydrocont HN4 е електронен превключвател за ниво на запълване, подходящ за приложения като мониторинг и контрол, както и непрекъснато измерване нивата на течности в производството (б.ред. Предишната серия е Hydrocont SN50);


 

 - Precont PN4 представлява комбиниран предавател/превключвател за налягане, оборудван с вградена памет. Устройството е подходящо за общи и хигиенни приложения за мониторинг на абсолютно или относително налягане в газове, пари, течности и прах (б.ред. Предишната серия е Precont TN);

 


 - Sonicont USN4 е ултразвуков предавател/превключвател за безконтактно измерване нивата на запълване на течности, пастообразни и груби насипни материали. Устройството е подходящо също за приложения за измерване на обем или дебит (б.ред. Предишната серия е Sonicont USN).


 

Софтуерът на сензорите от гамата е оптимизиран и разширен чрез нов алгоритъм. „Sonictrack е базиран на по-добър алгоритъм за откриване на ултразвукови сигнали. Благодарение на него сензорите са по-чувствителни към сигналите при наличие на интерференция, което гарантира на потребителите по-високо ниво на безопасност при работа“, обясниха от българското дружество.

 

„С новата оптимизирана серия ACS-Control-System предлага измервателни решения за широк кръг от приложения, отговарящи и на най-строгите изисквания на индустрията. Със здравия си корпус сензорите могат да бъдат използвани, дори на открито, в най-неблагоприятните условия на околната среда. Устройствата саустойчиви на ниски температури, вибрации, силни удари, както и агресивни среди“, поясниха в заключение от АС-ДС.

 

Повече информация за АС-ДС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: АС-ДС, ACS-Control-System

Още от КИП и А